توصیه سرآشپز نان کشمش و دارچین
وقتی مایعات را به مواد خشک اضافه می کنید، تا حد امکان سریع کار کنید، چرا که بکینگ پودر با افزودن مایعات فعال می شود.
۱۵۰ گرم کره، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۳۵۰ گرم آرد معمولی | |
مقدار کمی نمک | |
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر | |
یک قاشق غذاخوری پودر دارچین | |
۱۲۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۱۷۵ گرم کشمش بی دانه | |
پوست یک پرتقال ریز رنده شده | |
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
۶ قاشق غذاخوری شیر | |
۲ عدد تخم مرغ، کمی زده شده |
1. | یک قالب مستطیل ۹۰۰ گرمی مخصوص تهیه نان را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. |
2. | آرد، نمک، بکینگ پودر و دارچین را در یک کاسه بزرگ الک کنید و با نوک انگشتان آنها را با کره ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیایند. |
3. | شکر، کشمش و پوست پرتقال را داخل کاسه بریزید و با آب پرتقال، شیر و تخم مرغ خوب مخلوط کنید. مواد خشک را هم اضافه کنید و خوب با هم ترکیب نمایید. |
4. | مخلوط را داخل قالب نان بریزید. برای ور آمدن یکنواخت خمیر وسط آن را کمی گود کنید. |
5. | آن را در فری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت و ده دقیقه بپزید. در صورت پخت کامل کیک، اگر یک سیخ فلزی داخل کیک فرو ببرید، باید تمیز بیرون بیاید. |
6. | بگذارید نان کمی داخل قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً قبل از سرو و برش زدن خنک گردد. |
توصیه سرآشپز نان کشمش و دارچین
وقتی مایعات را به مواد خشک اضافه می کنید، تا حد امکان سریع کار کنید، چرا که بکینگ پودر با افزودن مایعات فعال می شود.