توصیه سرآشپز نان کدوحلوایی
برای اطمینان از اینکه پوره کدوحلوایی آب اضافی نداشته باشد، آن را درون قابلمه ای ریخته و برای چند دقیقه بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب آن تبخیر شده و غلیظ گردد.
۲ قاشق چایخوری روغن نباتی برای چرب کردن قالب | |
۴۵۰ گرم کدو حلوایی بدون پوست و دانه | |
۱۲۵ گرم کره(نرم شده) بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۲ عدد تخم مرغ زده شده | |
۲۲۵ گرم آرد معمولی، الک شده | |
½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق چایخوری پودر مخلوط ادویه جات | |
۲۵ گرم دانه کدو حلوائی |
1. | قالب ۹۰۰ گرمی نان را با روغن نباتی چرب کنید |
2. | گوشت کدوحلوایی را به قطعات بزرگی برش داده و هر یک از آنها را داخل فویل چرب شده، بپیچید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. |
3. | بعد از اینکه کدو حلوایی ها خنک شدند، آنها را له کنید تا به صورت پوره ای نرم در بیایند. |
4. | در ظرفی جداگانه، کره و شکر را مخلوط کنید تا مواد سبک شده و پف کنند. تخم مرغ ها را در فاصله زمانی کوتاه به آنها اضافه نمایید. |
5. | مواد را به پوره بیافزایید. آرد، بکینگ پودر، نمک و مخلوط ادویه را به پوره اضافه کنید. |
6. | دانه های کدو حلوایی را به آرامی با مایه نان مخلوط کرده، م واد را با قاشق درون قالب نان بریزید. |
7. | نان کدو حلوایی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم بپزید و با فرو کردن چنگال درون کیک، آن را امتحان کنید. اگر به چنگال چیزی نچسبید، نان پخته شده است. |
8. | اجازه دهید نان سرد شود و در صورت تمایل آن را به همراه کره سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز نان کدوحلوایی
برای اطمینان از اینکه پوره کدوحلوایی آب اضافی نداشته باشد، آن را درون قابلمه ای ریخته و برای چند دقیقه بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب آن تبخیر شده و غلیظ گردد.