مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری روغن نباتی برای چرب کردن قالب
۴۵۰ گرم کدو حلوایی بدون پوست و دانه
۱۲۵ گرم کره(نرم شده) بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز
۲ عدد تخم مرغ زده شده
۲۲۵ گرم آرد معمولی، الک شده
½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر مخلوط ادویه جات
۲۵ گرم دانه کدو حلوائی

طرز تهیه

1.قالب ۹۰۰ گرمی نان را با روغن نباتی چرب کنید
2.گوشت کدوحلوایی را به قطعات بزرگی برش داده و هر یک از آنها را داخل فویل چرب شده، بپیچید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
3.بعد از اینکه کدو حلوایی ها خنک شدند، آنها را له کنید تا به صورت پوره ای نرم در بیایند.
4.در ظرفی جداگانه، کره و شکر را مخلوط کنید تا مواد سبک شده و پف کنند. تخم مرغ ها را در فاصله زمانی کوتاه به آنها اضافه نمایید.
5.مواد را به پوره بیافزایید. آرد، بکینگ پودر، نمک و مخلوط ادویه را به پوره اضافه کنید.
6.دانه های کدو حلوایی را به آرامی با مایه نان مخلوط کرده، م واد را با قاشق درون قالب نان بریزید.
7.نان کدو حلوایی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم بپزید و با فرو کردن چنگال درون کیک، آن را امتحان کنید. اگر به چنگال چیزی نچسبید، نان پخته شده است.
8.اجازه دهید نان سرد شود و در صورت تمایل آن را به همراه کره سرو نمایید.

توصیه سرآشپز نان کدوحلوایی

برای اطمینان از اینکه پوره کدوحلوایی آب اضافی نداشته باشد، آن را درون قابلمه ای ریخته و برای چند دقیقه بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب آن تبخیر شده و غلیظ گردد.