مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری کره نرم شده برا ی چرب کردن قالب
۷۵ گرم بادام
۱۵۰ گرم شکلات خالص خرد شده
۷۵ گرم کره
۲۱۰ میلی لیتر شیر غلیظ شده
۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۷۵ گرم بیسکویت بادامی، خرد شده
۵۰ گرم برگه زردآلو، درشت خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب نان به حجم ۹۰۰ گرم را با ورقه آلومینیوم بپوشانید و کمی چرب نمایید.
2.به کمک یک چاقوی تیز، بادام ها را درشت خرد کنید.
3.شکلات، کره، شیر و دارچین را داخل یک تابه چدنی قرار دهید.
4.مخلوط شکلات و مواد دیگر را روی حرارت کم قرار دهید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را خوب بزنید.
5.بادام، بیسکویت و زردآلو ها رابه مخلوط شکلات اضافه کنید و تا وقتی همه مواد خوب با هم ترکیب شوند، آنها را هم بزنید.
6.مایه کیک را داخل قالب آماده شده، بریزید و آن را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
7.با یک چاقوی تیز، نان شکلاتی را برش زده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز نان پر شکلات

برای آب کردن شکلات، ابتدا آن را به قطعات کوچک خرد کنید. تکه های کوچک، سریعتر ذوب خواهند شد.