توصیه سرآشپز نان پر شکلات
برای آب کردن شکلات، ابتدا آن را به قطعات کوچک خرد کنید. تکه های کوچک، سریعتر ذوب خواهند شد.

| یک قاشق چایخوری کره نرم شده برا ی چرب کردن قالب | |
| ۷۵ گرم بادام | |
| ۱۵۰ گرم شکلات خالص خرد شده | |
| ۷۵ گرم کره | |
| ۲۱۰ میلی لیتر شیر غلیظ شده | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
| ۷۵ گرم بیسکویت بادامی، خرد شده | |
| ۵۰ گرم برگه زردآلو، درشت خرد شده |
| 1. | کف یک قالب نان به حجم ۹۰۰ گرم را با ورقه آلومینیوم بپوشانید و کمی چرب نمایید. |
| 2. | به کمک یک چاقوی تیز، بادام ها را درشت خرد کنید. |
| 3. | شکلات، کره، شیر و دارچین را داخل یک تابه چدنی قرار دهید. |
| 4. | مخلوط شکلات و مواد دیگر را روی حرارت کم قرار دهید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را خوب بزنید. |
| 5. | بادام، بیسکویت و زردآلو ها رابه مخلوط شکلات اضافه کنید و تا وقتی همه مواد خوب با هم ترکیب شوند، آنها را هم بزنید. |
| 6. | مایه کیک را داخل قالب آماده شده، بریزید و آن را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. |
| 7. | با یک چاقوی تیز، نان شکلاتی را برش زده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز نان پر شکلات
برای آب کردن شکلات، ابتدا آن را به قطعات کوچک خرد کنید. تکه های کوچک، سریعتر ذوب خواهند شد.