مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم آرد گندم کامل بکینگ پودردار
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲۵ گرم شکر
۱۰۰ گرم برگه زردآلوی خیس نخورده، ریز خرد شده
یک عدد موز، پوره شده با یک قاشق غذاخوری آب پرتقال
یک قاشق چایخوری پوست پرتقال ریز رنده شده
۳۰۰ میلی لیتر شیر
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۳ قاشق غذاخوری روغن ذرت
۲ قاشق غذاخوری فرنی جو دو سر
میوه خشک خرد شده، عسل یا شیره افرا برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کنید. ۱۰ عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید. آرد و بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کرده، سبوس های باقیمانده در صافی را نیز به آنها اضافه نمایید. شکر و زردآلوهای خرد شده را بیافزایید.
2.وسط مواد خشک را با دست گود کنید، موز، پوست پرتقال، شیر، تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند. مواد را بین قالب های مافین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم کنید.
3.فرنی جو دو سر را پیش از پخت مافین ها روی آنها بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا خوب پف کرده و وقتی به آن دست می زنید، سفت شده باشد و زمانیکه سیخی را داخل آن فرو می برید، مواد داخل کیک به آن نچسبند.
4.مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند. روی آنها میوه خشک، عسل یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مافین میوه ای

در صورت تمایل، می توانید انجیر خشک را جایگزین زردآلو نمایید که کمی تردتر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده کرد.