توصیه سرآشپز مافین میوه ای
در صورت تمایل، می توانید انجیر خشک را جایگزین زردآلو نمایید که کمی تردتر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده کرد.
۲۲۵ گرم آرد گندم کامل بکینگ پودردار | |
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۲۵ گرم شکر | |
۱۰۰ گرم برگه زردآلوی خیس نخورده، ریز خرد شده | |
یک عدد موز، پوره شده با یک قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
یک قاشق چایخوری پوست پرتقال ریز رنده شده | |
۳۰۰ میلی لیتر شیر | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
۳ قاشق غذاخوری روغن ذرت | |
۲ قاشق غذاخوری فرنی جو دو سر | |
میوه خشک خرد شده، عسل یا شیره افرا برای سرو |
1. | فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کنید. ۱۰ عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید. آرد و بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کرده، سبوس های باقیمانده در صافی را نیز به آنها اضافه نمایید. شکر و زردآلوهای خرد شده را بیافزایید. |
2. | وسط مواد خشک را با دست گود کنید، موز، پوست پرتقال، شیر، تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند. مواد را بین قالب های مافین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم کنید. |
3. | فرنی جو دو سر را پیش از پخت مافین ها روی آنها بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا خوب پف کرده و وقتی به آن دست می زنید، سفت شده باشد و زمانیکه سیخی را داخل آن فرو می برید، مواد داخل کیک به آن نچسبند. |
4. | مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند. روی آنها میوه خشک، عسل یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مافین میوه ای
در صورت تمایل، می توانید انجیر خشک را جایگزین زردآلو نمایید که کمی تردتر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده کرد.