نان میوه با مارمالاد سیب

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۱۷۵ گرم پودر جوی دو سر | |
۱۰۰ گرم شکر ماسکاوادو خام | |
یک قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۱۲۵ گرم کشمش پلویی | |
۱۷۵ گرم کشمش بی دانه | |
۲ قاشق غذاخوری عصاره مالت | |
۳۰۰ میلی لیتر آب سیب طبیعی(بدون شکر) | |
۱۷۵ گرم آرد گندم کامل(سبوس دار) بکینگ پودردار | |
½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
برش های توت فرنگی و سیب برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه مارمالاد : | |
۲۲۵ گرم توت فرنگی شسته شده و نصف شده | |
۲ عدد سیب، دانه گرفته، خرد شده و برای جلوگیری از قهوه ای شدن به آن یک قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه شده ۳۰۰ میلی لیتر آب سیب طبیعی(بدون شکر) |
1. | فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. قالب نان را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | جوی دوسر، شکر، دارچین، کشمش پلویی، کشمش بی دانه و عصاره مالت را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. آب سیب را به مواد درون کاسه افزوده، خوب هم بزنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورند. |
3. | آرد و بکینگ پودر را الک کنید و سبوس های باقیمانده داخل الک را نیز اضافه نمایید و با استفاده از یک قاشق فلزی مواد را هم بزنید. |
4. | مخلوط را با قاشق درون قالب آماده شده بریزید و به مدت یک ساعت و نیم بپزید تا سفت شده و به چنگالی که در آن فرو می برید، چیزی نچسبد. |
5. | اجازه دهید نان به مدت ۱۰ دقیقه در قالب بماند، سپس آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا خنک شود. |
6. | در همین فاصله، مارمالاد میوه را آماده نمایید. توت فرنگی و سیب ها را درون قابلمه ای ریخته و آب سیب را اضافه کنید. مواد را به جوش آورده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند. سس را پوره کنید و با قاشق داخل شیشه مربای تمیز و کمی گرم بریزید. اجازه دهید سرد شود سپس درب آن را ببندید و روی آن برچسب بزنید. |
7. | این نان را با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری مارمالاد میوه و با تزیین توت فرنگی و سیب سرو نمایید. |