مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم پودر جوی دو سر
۱۰۰ گرم شکر ماسکاوادو خام
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
۱۲۵ گرم کشمش پلویی
۱۷۵ گرم کشمش بی دانه
۲ قاشق غذاخوری عصاره مالت
۳۰۰ میلی لیتر آب سیب طبیعی(بدون شکر)
۱۷۵ گرم آرد گندم کامل(سبوس دار) بکینگ پودردار
½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
برش های توت فرنگی و سیب برای سرو
مواد لازم برای تهیه مارمالاد :
۲۲۵ گرم توت فرنگی شسته شده و نصف شده
۲ عدد سیب، دانه گرفته، خرد شده و برای جلوگیری از قهوه ای شدن به آن یک قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه شده ۳۰۰ میلی لیتر آب سیب طبیعی(بدون شکر)

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. قالب نان را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.جوی دوسر، شکر، دارچین، کشمش پلویی، کشمش بی دانه و عصاره مالت را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. آب سیب را به مواد درون کاسه افزوده، خوب هم بزنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورند.
3.آرد و بکینگ پودر را الک کنید و سبوس های باقیمانده داخل الک را نیز اضافه نمایید و با استفاده از یک قاشق فلزی مواد را هم بزنید.
4.مخلوط را با قاشق درون قالب آماده شده بریزید و به مدت یک ساعت و نیم بپزید تا سفت شده و به چنگالی که در آن فرو می برید، چیزی نچسبد.
5.اجازه دهید نان به مدت ۱۰ دقیقه در قالب بماند، سپس آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا خنک شود.
6.در همین فاصله، مارمالاد میوه را آماده نمایید. توت فرنگی و سیب ها را درون قابلمه ای ریخته و آب سیب را اضافه کنید. مواد را به جوش آورده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند. سس را پوره کنید و با قاشق داخل شیشه مربای تمیز و کمی گرم بریزید. اجازه دهید سرد شود سپس درب آن را ببندید و روی آن برچسب بزنید.
7.این نان را با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری مارمالاد میوه و با تزیین توت فرنگی و سیب سرو نمایید.