مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار
½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم
۲عدد موز، له شده
۵۰ گرم مخلوط پوست مرکبات ، خرد شده
۲۵ گرم انواع مغز خشکبار، خرد شده
۵۰ گرم کِران بِری (نوعی میوه مابین آلبالو و زغال اخته) خشک شده
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۱۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان
۷۵ گرم پودر قند، الک شده
پوست رنده شده یک عدد پرتقال

راهنمای دستور پخت

1.یک قالب نان۹۰۰ گرمی را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد و بکینگ پودر را داخل یک کاسه الک کنید. سپس شکر، موز، مخلوط پوست مرکبات، مغزها و کِران بری های خشک شده را در آن بریزید.
3.آب پرتقال، تخم مرغ ها و روغن آفتابگردان را با هم به خوبی ترکیب کنید. سپس مایه ی به دست آمده را روی مواد خشک بریزید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. خمیر آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
4.آن را درفری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید، طوری که هنگام لمس کردن کاملاً سفت باشد واگر یک سیخ را در وسط کیک فرو ببرید، تمیز بیرون بیاید.
5.کیک را برگردانید وبگذارید روی یک سینی مشبک فلزی خنک شود.
6.پودر قند را با کمی آب مخلوط کنید و آن را روی کیک بریزید. روی کیک پوست پرتقال بپاشید. اجازه دهید قبل از برش کیک، رویه ی قندی خود ش را بگیرد.

توصیه سر آشپز نان موز و کران بری

این نان میوه ای را می توان تا دو روز نگه داشت. آن را با دقت در یک کیسه نایلونی قرار دهید و در جای خشک و خنک نگه دارید.