توصیه سر آشپز نان موز و کران بری
این نان میوه ای را می توان تا دو روز نگه داشت. آن را با دقت در یک کیسه نایلونی قرار دهید و در جای خشک و خنک نگه دارید.
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
½ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۲عدد موز، له شده | |
۵۰ گرم مخلوط پوست مرکبات ، خرد شده | |
۲۵ گرم انواع مغز خشکبار، خرد شده | |
۵۰ گرم کِران بِری (نوعی میوه مابین آلبالو و زغال اخته) خشک شده | |
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۱۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان | |
۷۵ گرم پودر قند، الک شده | |
پوست رنده شده یک عدد پرتقال |
1. | یک قالب نان۹۰۰ گرمی را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | آرد و بکینگ پودر را داخل یک کاسه الک کنید. سپس شکر، موز، مخلوط پوست مرکبات، مغزها و کِران بری های خشک شده را در آن بریزید. |
3. | آب پرتقال، تخم مرغ ها و روغن آفتابگردان را با هم به خوبی ترکیب کنید. سپس مایه ی به دست آمده را روی مواد خشک بریزید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. خمیر آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. |
4. | آن را درفری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید، طوری که هنگام لمس کردن کاملاً سفت باشد واگر یک سیخ را در وسط کیک فرو ببرید، تمیز بیرون بیاید. |
5. | کیک را برگردانید وبگذارید روی یک سینی مشبک فلزی خنک شود. |
6. | پودر قند را با کمی آب مخلوط کنید و آن را روی کیک بریزید. روی کیک پوست پرتقال بپاشید. اجازه دهید قبل از برش کیک، رویه ی قندی خود ش را بگیرد. |
توصیه سر آشپز نان موز و کران بری
این نان میوه ای را می توان تا دو روز نگه داشت. آن را با دقت در یک کیسه نایلونی قرار دهید و در جای خشک و خنک نگه دارید.