مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم کره به قطعات کوچک بریده شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار
۷۵ گرم شکر دانه ریز
۱۲۵ گرم خرمای هسته گرفته و ریز شده
۲ عدد موز له شده
۲ عدد تخم مرغ ، کمی زده شده
۲ قاشق غذاخوری عسل

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب ۹۰۰ گرمی مخصوص نان را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
2.آرد را در یک کاسه الک کنید. آن را با نوک انگشت با کره ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
3.شکر، خرمای خرد شده، موز ، تخم مرغ های زده شده و عسل را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تبدیل به خمیری نرم شوند.
4.با قاشق مخلوط به دست آمده را در قالب نان بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف کنید.
5.در فری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا سطح آن طلایی شود و اگر یک سیخ داخل آن فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبد و تمیز بیرون بیاید.
6.بگذارید کیک کمی داخل قالب سرد شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شود.
7.نان را به قطعات ضخیم ببرید و آن را سرد یا گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز نان موز و خرما

این نان چای را می توانید در ظروف وکیوم (در بسته ) برای چند روز درجای خشک و خنک نگهداری کنید.