توصیه سرآشپز نان موز و خرما
این نان چای را می توانید در ظروف وکیوم (در بسته ) برای چند روز درجای خشک و خنک نگهداری کنید.
۱۰۰ گرم کره به قطعات کوچک بریده شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۱۲۵ گرم خرمای هسته گرفته و ریز شده | |
۲ عدد موز له شده | |
۲ عدد تخم مرغ ، کمی زده شده | |
۲ قاشق غذاخوری عسل |
1. | کف یک قالب ۹۰۰ گرمی مخصوص نان را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. |
2. | آرد را در یک کاسه الک کنید. آن را با نوک انگشت با کره ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید. |
3. | شکر، خرمای خرد شده، موز ، تخم مرغ های زده شده و عسل را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تبدیل به خمیری نرم شوند. |
4. | با قاشق مخلوط به دست آمده را در قالب نان بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف کنید. |
5. | در فری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا سطح آن طلایی شود و اگر یک سیخ داخل آن فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبد و تمیز بیرون بیاید. |
6. | بگذارید کیک کمی داخل قالب سرد شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شود. |
7. | نان را به قطعات ضخیم ببرید و آن را سرد یا گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز نان موز و خرما
این نان چای را می توانید در ظروف وکیوم (در بسته ) برای چند روز درجای خشک و خنک نگهداری کنید.