مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم کره، نرم شده بعلاوه کمی برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۳۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار
یک قاشق غذاخوری دانه زیره
پوست رنده شده یک عدد لیمو
۶ قاشق غذاخوری شیر
۱ یا ۲ خلال شیرین شده پوست لیمو ترش

راهنمای دستور پخت

1.قالب ۹۰۰ گرمی نان را چرب کرده و داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2.در یک کاسه، کره و شکر قهوه ای نرم را آنقدر هم بزنید تا کرِم رنگ شده و پف کند.
3.تخم مرغ های زده شده را به آرامی به مخلوط کره و شکرافزوده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.
4.آرد را الک کرده، به مخلوط تخم مرغ ها افزوده و به شکل عدد هشت انگلیسی هم بزنید.
5.دانه های زیره، پوست رنده شده لیمو و شیر را بیافزایید و خوب هم بزنید تا کاملاًمخلوط شوند.
6.مواد را با قاشق درون قالب آماده شده بریزید و روی سطح کیک را صاف کنید.
7.نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
8.نان را از فر بیرون آورده و خلال های پوست لیمو را روی آن گذاشته ، دوباره داخل فر قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه دیگر یا تا زمانیکه نان پف کند، بپزید. نان را با فرو کردن سیخی به مرکز آن امتحان کنید. اگر مواد نان به سیخ نچسبیدند، نان کاملاً پخته است.
9.پیش از آنکه نان را روی سینی مشبک فلزی بگذارید، اجازه دهید تا درون قالب کمی سرد شود. کیک را به برش های باریک تقسیم کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز نان زیره

می توانید خلال شیرین شده پوست لیمو را از سوپر مارکت ها تهیه نمایید، در غیر این صورت مخلوطی از پوست دیگر مرکبات را جایگزین آن نمایید.