توصیه سر آشپز نان زنجبیلی
اگر مزه زنجبیل را دوست دارید، اضافه کردن مربای زنجبیل خرد شده به مخلوط را در مرحله سوم امتحان کنید.
۱۵۰ گرم کره بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۱۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۲ قاشق غذاخوری شیره سیاه قند | |
۲۲۵ گرم آرد معمولی | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۲ قاشق چایخوری جوش شیرین | |
۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
۱۵۰ میلی لیتر شیر | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
۲ عدد سیب، پوست کنده، خرد شده و با یک قاشق غذاخوری آب لیمو آغشته شده |
1. | قالب کیک مربعی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | کره، شکر و شیره قند را در قابلمه ای ریخته، روی حرارت کم آب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. |
3. | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و زنجبیل را داخل کاسه ای الک کنید. |
4. | شیر، تخم مرغ زده شده و مایه کره ای را به همراه سیب های خرد شده آغشته شده به آب لیمو اضافه کنید. |
5. | مواد را به آرامی مخلوط کرده، سپس داخل قالب آماده شده ریخته و روی آنها را صاف کنید. |
6. | نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کیک پف کرده و مواد به چنگالی که داخل آن فرو می کنید چیزی نچسبد. |
7. | بگذارید کیک درون قالب کاملاً سرد شود. سپس با دقت آن را از قالب در آورده و روی تخته یا بشقاب قرار دهید و برای سرو آن را به ۱۲ برش مستطیلی خرد کنید. |
توصیه سر آشپز نان زنجبیلی
اگر مزه زنجبیل را دوست دارید، اضافه کردن مربای زنجبیل خرد شده به مخلوط را در مرحله سوم امتحان کنید.