توصیه سر آشپز نان زنجبیلی
اگر مزه زنجبیل را دوست دارید، اضافه کردن مربای زنجبیل خرد شده به مخلوط را در مرحله سوم امتحان کنید.

| ۱۵۰ گرم کره بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۱۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
| ۲ قاشق غذاخوری شیره سیاه قند | |
| ۲۲۵ گرم آرد معمولی | |
| یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
| ۱۵۰ میلی لیتر شیر | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۲ عدد سیب، پوست کنده، خرد شده و با یک قاشق غذاخوری آب لیمو آغشته شده |
| 1. | قالب کیک مربعی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | کره، شکر و شیره قند را در قابلمه ای ریخته، روی حرارت کم آب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. |
| 3. | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و زنجبیل را داخل کاسه ای الک کنید. |
| 4. | شیر، تخم مرغ زده شده و مایه کره ای را به همراه سیب های خرد شده آغشته شده به آب لیمو اضافه کنید. |
| 5. | مواد را به آرامی مخلوط کرده، سپس داخل قالب آماده شده ریخته و روی آنها را صاف کنید. |
| 6. | نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کیک پف کرده و مواد به چنگالی که داخل آن فرو می کنید چیزی نچسبد. |
| 7. | بگذارید کیک درون قالب کاملاً سرد شود. سپس با دقت آن را از قالب در آورده و روی تخته یا بشقاب قرار دهید و برای سرو آن را به ۱۲ برش مستطیلی خرد کنید. |
توصیه سر آشپز نان زنجبیلی
اگر مزه زنجبیل را دوست دارید، اضافه کردن مربای زنجبیل خرد شده به مخلوط را در مرحله سوم امتحان کنید.