توصیه سرآشپز نان آرد نخود
آرد نخود از آسیاب کردن نخود به دست می آید و به رنگ زرد کمرنگ است. این آرد در آشپزی هندی برای پخت نان و غلیظ کردن سس و ماست به کار می رود. این آرد را در مکانی خنک، به دور از تابش نور و در ظرفی دربسته نگهداری کنید.
۱۰۰ گرم آرد گندم کامل | |
۷۵ گرم آرد نخود | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
یک عدد پیاز کوچک | |
برگ گشنیز تازه، بسیار ریز خرد شده | |
۲ عدد فلفل سبز تند تازه، بسیار ریز خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب | |
۲ قاشق چایخوری کره حیوانی |
1. | آرد معمولی و آرد نخود را در یک کاسه بزرگ الک کنید. نمک را به مخلوط آرد اضافه کرده و کاملاً هم بزنید. |
2. | با یک چاقوی تیز پیازها را پوست بکنید و خیلی ریز خرد کنید. |
3. | پیاز، برگ گشنیز و فلفل سبز تازه را با آرد مخلوط کنید. |
4. | آب را بیافزایید و تا وقتی خمیر نرم و یکدستی درست شود، آنها را هم بزنید. روی خمیر را پوشانده و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. |
5. | سپس خمیر را ۵ تا ۷ دقیقه ورز دهید. |
6. | خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. |
7. | هر قسمت از خمیر را به قطر ۱۸ سانتیمتر روی یک سطح آرد پاشیده شده، پهن کنید. |
8. | خمیر گرد را تک تک درون ماهیتابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید. در این فاصله، سه بار آنها را پشت و رو کرده و هر بار روی آن کره حیوانی بمالید تا به تدریج سرخ شوند. نان های آماده را داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز نان آرد نخود
آرد نخود از آسیاب کردن نخود به دست می آید و به رنگ زرد کمرنگ است. این آرد در آشپزی هندی برای پخت نان و غلیظ کردن سس و ماست به کار می رود. این آرد را در مکانی خنک، به دور از تابش نور و در ظرفی دربسته نگهداری کنید.