مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم آرد گندم کامل
۷۵ گرم آرد نخود
½ قاشق چایخوری نمک
یک عدد پیاز کوچک
برگ گشنیز تازه، بسیار ریز خرد شده
۲ عدد فلفل سبز تند تازه، بسیار ریز خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب
۲ قاشق چایخوری کره حیوانی

راهنمای دستور پخت

1.آرد معمولی و آرد نخود را در یک کاسه بزرگ الک کنید. نمک را به مخلوط آرد اضافه کرده و کاملاً هم بزنید.
2.با یک چاقوی تیز پیازها را پوست بکنید و خیلی ریز خرد کنید.
3.پیاز، برگ گشنیز و فلفل سبز تازه را با آرد مخلوط کنید.
4.آب را بیافزایید و تا وقتی خمیر نرم و یکدستی درست شود، آنها را هم بزنید. روی خمیر را پوشانده و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
5.سپس خمیر را ۵ تا ۷ دقیقه ورز دهید.
6.خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.
7.هر قسمت از خمیر را به قطر ۱۸ سانتیمتر روی یک سطح آرد پاشیده شده، پهن کنید.
8.خمیر گرد را تک تک درون ماهیتابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید. در این فاصله، سه بار آنها را پشت و رو کرده و هر بار روی آن کره حیوانی بمالید تا به تدریج سرخ شوند. نان های آماده را داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز نان آرد نخود

آرد نخود از آسیاب کردن نخود به دست می آید و به رنگ زرد کمرنگ است. این آرد در آشپزی هندی برای پخت نان و غلیظ کردن سس و ماست به کار می رود. این آرد را در مکانی خنک، به دور از تابش نور و در ظرفی دربسته نگهداری کنید.