نان در هندوستان نیز مانند ما ایرانی ها جز جدایی ناپذیر غذای آنها می باشد. نان ها انواع مختلفی دارند که در اینجا دستور طبخ یکی از آنها را دیدید.

یک قاشق چایخوری شکر | |
یک قاشق چایخوری مایه خمیر ترش | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب گرم | |
۲۰۰ گرم آرد معمولی (ساده) | |
یک قاشق غذاخوری کره حیوانی | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۵۰ گرم / ۶ قاشق غذاخوری کره | |
یک قاشق چایخوری خشخاش یا کنجد |
1. | شکر و مایه خمیر ترش را در یک کاسه یا پارچ کوچک بریزید و با آب گرم هم بزنید تا مایه خمیر حل شود. سپس حدود ۱۰ دقیقه یا تا هنگامیکه پف کند، آن را کنار بگذارید. |
2. | آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و یک حفره وسط آن درست کنید و کره حیوانی، نمک و مخلوط مایه خمیر را داخل آن بریزید، مواد را با دست خوب یکی کنید تا خمیر یکدستی درست شود. |
3. | خمیر را روی سطحی كه آرد پاشی شده قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتیکه نرم و یکدست شود، ورز دهید. |
4. | خمیر را دوباره به کاسه برگردانده، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ساعت و نیم در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود. |
5. | دوباره آن را روی یک سطح آرد پاشیده شده، به مدت ۲ دقیقه دیگر ورز دهید. با دست خمیرهای گردی به قطر ۱۲ سانتیمتر و ضخامت یک سانتیمتر درست کنید. |
6. | خمیرهای گرد را روی یک فویل روغنی قرار داده و در گریل فر بسیار داغ که از قبل گرم شده به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. طی پخت دو بار آنها را برگردانید و هر بار روی آنها کره بمالید و پودر خشخاش يا كنجد بپاشید. |
7. | نان ها را گرم سرو نمایید و یا تا زمان استفاده، درون فویل بپیچید. |