نان در هندوستان نیز مانند ما ایرانی ها جز جدایی ناپذیر غذای آنها می باشد. نان ها انواع مختلفی دارند که در اینجا دستور طبخ یکی از آنها را دیدید.

| یک قاشق چایخوری شکر | |
| یک قاشق چایخوری مایه خمیر ترش | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب گرم | |
| ۲۰۰ گرم آرد معمولی (ساده) | |
| یک قاشق غذاخوری کره حیوانی | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۵۰ گرم / ۶ قاشق غذاخوری کره | |
| یک قاشق چایخوری خشخاش یا کنجد |
| 1. | شکر و مایه خمیر ترش را در یک کاسه یا پارچ کوچک بریزید و با آب گرم هم بزنید تا مایه خمیر حل شود. سپس حدود ۱۰ دقیقه یا تا هنگامیکه پف کند، آن را کنار بگذارید. |
| 2. | آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و یک حفره وسط آن درست کنید و کره حیوانی، نمک و مخلوط مایه خمیر را داخل آن بریزید، مواد را با دست خوب یکی کنید تا خمیر یکدستی درست شود. |
| 3. | خمیر را روی سطحی كه آرد پاشی شده قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتیکه نرم و یکدست شود، ورز دهید. |
| 4. | خمیر را دوباره به کاسه برگردانده، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ساعت و نیم در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود. |
| 5. | دوباره آن را روی یک سطح آرد پاشیده شده، به مدت ۲ دقیقه دیگر ورز دهید. با دست خمیرهای گردی به قطر ۱۲ سانتیمتر و ضخامت یک سانتیمتر درست کنید. |
| 6. | خمیرهای گرد را روی یک فویل روغنی قرار داده و در گریل فر بسیار داغ که از قبل گرم شده به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. طی پخت دو بار آنها را برگردانید و هر بار روی آنها کره بمالید و پودر خشخاش يا كنجد بپاشید. |
| 7. | نان ها را گرم سرو نمایید و یا تا زمان استفاده، درون فویل بپیچید. |