مواد لازم و ترکیبات

۳ عدد پیاز متوسط
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۳۵۰ گرم میگوی یخ زده
۳ قاشق غذاخوری روغن
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
برگ گشنیز تازه برای دورچین

طرز تهیه

1.با یک چاقوی تیز، پیازها و فلفل دلمه ای سبز را خرد کنید.
2.زنجبیل، سیر، نمک و پودر فلفل قرمز را در کاسه ای کوچک با هم مخلوط کنید. آب لیمو را به آن بیافزایید و هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید.
3.میگوها را داخل ظرف آب سردی قرار دهید و صبر کنید تا یخ آن آب شود. سپس آنها را کامل آبکش کنید.
4.روغن را در ماهیتابه ی متوسطی گرم کنید. پیازها را داخل ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در آید.
5.ادویه مخلوط شده را به پیاز ها بیافزایید، حرارت را کم کرده و به مدت ۳ دقیقه آنها را سرخ کنید و هم بزنید.
6.گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آنها را بپزید و گهگاهی هم بزنید.
7.میگوها را اضافه کنید و به مدت ۱۰دقیقه دیگر آنها را با بقیه مواد بپزید و هرچند وقت یکبار هم بزنید. غذا را با برگ های تازه گشنیز تزیین کرده و همراه برنج ساده و سالاد سبزیجات ترد و سبز، به صورت گرم سرو نمایید.