
۳ عدد پیاز متوسط | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده شده | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۳۵۰ گرم میگوی یخ زده | |
۳ قاشق غذاخوری روغن | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسرو شده | |
برگ گشنیز تازه برای دورچین |
1. | با یک چاقوی تیز، پیازها و فلفل دلمه ای سبز را خرد کنید. |
2. | زنجبیل، سیر، نمک و پودر فلفل قرمز را در کاسه ای کوچک با هم مخلوط کنید. آب لیمو را به آن بیافزایید و هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید. |
3. | میگوها را داخل ظرف آب سردی قرار دهید و صبر کنید تا یخ آن آب شود. سپس آنها را کامل آبکش کنید. |
4. | روغن را در ماهیتابه ی متوسطی گرم کنید. پیازها را داخل ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در آید. |
5. | ادویه مخلوط شده را به پیاز ها بیافزایید، حرارت را کم کرده و به مدت ۳ دقیقه آنها را سرخ کنید و هم بزنید. |
6. | گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آنها را بپزید و گهگاهی هم بزنید. |
7. | میگوها را اضافه کنید و به مدت ۱۰دقیقه دیگر آنها را با بقیه مواد بپزید و هرچند وقت یکبار هم بزنید. غذا را با برگ های تازه گشنیز تزیین کرده و همراه برنج ساده و سالاد سبزیجات ترد و سبز، به صورت گرم سرو نمایید. |