توصیه سرآشپز میگو با فلفل
در صورت تمایل، می توانید در این غذا از میگوهای درشت هم استفاده کنید.

| ۴۵۰ گرم میگو منجمد | |
| نیم دسته گشنیز | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک عدد فلفل دلمه سبز متوسط | |
| یک عدد فلفل دلمه قرمز متوسط | |
| ۷۵ گرم / ½ ۵ قاشق غذاخوری کره |
| 1. | میگوها را یخ زدایی کنید. وقتی کاملاً آب شدند با آب سرد دوبار آنها را بشویید. سپس آبکش کنید و در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید. |
| 2. | با یک چاقوی تیز گشنیز ها را خرد کنید. |
| 3. | زنجبیل، نمک و گشنیز تازه ی خرد شده را به میگو اضافه و مخلوط نمایید. سپس کاسه را کنار بگذارید. |
| 4. | دانه فلفل دلمه ای ها را در آورده، سپس آنها را با یک چاقوی تیز خرد کنید. |
| 5. | کره را در ماهیتابه ای گرم کنید و میگوها را ۱۰تا ۱۲ دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید. |
| 6. | فلفل ها را به ماهیتابه اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر آنها را هم، سرخ کنید و هم بزنید. |
| 7. | میگو ها و فلفل دلمه ای ها را به دیس پذیرایی منتقل کرده و گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز میگو با فلفل
در صورت تمایل، می توانید در این غذا از میگوهای درشت هم استفاده کنید.