مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم میگو منجمد
نیم دسته گشنیز
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد فلفل دلمه سبز متوسط
یک عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
۷۵ گرم / ½ ۵ قاشق غذاخوری کره

راهنمای دستور پخت

1.میگوها را یخ زدایی کنید. وقتی کاملاً آب شدند با آب سرد دوبار آنها را بشویید. سپس آبکش کنید و در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید.
2.با یک چاقوی تیز گشنیز ها را خرد کنید.
3.زنجبیل، نمک و گشنیز تازه ی خرد شده را به میگو اضافه و مخلوط نمایید. سپس کاسه را کنار بگذارید.
4.دانه فلفل دلمه ای ها را در آورده، سپس آنها را با یک چاقوی تیز خرد کنید.
5.کره را در ماهیتابه ای گرم کنید و میگوها را ۱۰تا ۱۲ دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید.
6.فلفل ها را به ماهیتابه اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر آنها را هم، سرخ کنید و هم بزنید.
7.میگو ها و فلفل دلمه ای ها را به دیس پذیرایی منتقل کرده و گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز میگو با فلفل

در صورت تمایل، می توانید در این غذا از میگوهای درشت هم استفاده کنید.