توصیه سرآشپز میگوهای درشت سیردار
اگر تهیه میگوی خام نیز برایتان مقدوراست، دستور پخت آن تفاوتی با میگوهای پخته ندارد مگر زمان پخت آن که به ۵ تا ۶ دقیقه یا تا زمانیکه میگوها مغز پخت شوند و به رنگ صورتی روشن در آیند، افزایش می یابد.
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون | |
۴ حبه سیر، ریزخرد شده | |
۲عدد فلفل قرمز تند، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
۴۵۰ گرم شاه میگوی پخته شده | |
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری،خرد شده | |
نمک و فلفل | |
نان ترد فرانسوی برای سرو | |
برش های لیمو برای تزیین |
1. | روغن را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فلفل قرمزچیلی را اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانیکه نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند، آنها را بپزید. |
2. | میگوها را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا کاملاً حرارت ببینند و با مخلوط روغن و سیر ترکیب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید. |
3. | برگ های جعفری را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بسته به ذائقه تان به آن نمک و فلفل بزنید. |
4. | میگوها و روغن سیردار را به نسبت در بشقاب های مخصوص پذیرایی گرم تقسیم کنید و با مقدار فراوانی نان ترد فرانسوی سرو نمایید. غذا را با برش های لیمو تزیین کنید. |
توصیه سرآشپز میگوهای درشت سیردار
اگر تهیه میگوی خام نیز برایتان مقدوراست، دستور پخت آن تفاوتی با میگوهای پخته ندارد مگر زمان پخت آن که به ۵ تا ۶ دقیقه یا تا زمانیکه میگوها مغز پخت شوند و به رنگ صورتی روشن در آیند، افزایش می یابد.