مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
۴ حبه سیر، ریزخرد شده
۲عدد فلفل قرمز تند، دانه گرفته و ریز خرد شده
۴۵۰ گرم شاه میگوی پخته شده
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری،خرد شده
نمک و فلفل
نان ترد فرانسوی برای سرو
برش های لیمو برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فلفل قرمزچیلی را اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانیکه نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند، آنها را بپزید.
2.میگوها را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا کاملاً حرارت ببینند و با مخلوط روغن و سیر ترکیب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
3.برگ های جعفری را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بسته به ذائقه تان به آن نمک و فلفل بزنید.
4.میگوها و روغن سیردار را به نسبت در بشقاب های مخصوص پذیرایی گرم تقسیم کنید و با مقدار فراوانی نان ترد فرانسوی سرو نمایید. غذا را با برش های لیمو تزیین کنید.

توصیه سرآشپز میگوهای درشت سیردار

اگر تهیه میگوی خام نیز برایتان مقدوراست، دستور پخت آن تفاوتی با میگوهای پخته ندارد مگر زمان پخت آن که به ۵ تا ۶ دقیقه یا تا زمانیکه میگوها مغز پخت شوند و به رنگ صورتی روشن در آیند، افزایش می یابد.