مرغ و بادام هندی

| ۳۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
| یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| یک قاشق غذاخوری سس هویسن | |
| یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
| ۳ حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۷۵ گرم بادام هندی خام | |
| ۲۵گرم نخودفرنگی | |
| یک ساقه کرفس، ورقه شده | |
| یک عدد پیاز، ۸ قاچ شده | |
| ۶۰ گرم جوانه لوبیا | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس: | |
| ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس هویسن | |
| ۲۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ |
| 1. | چربی های مرغ را گرفته، آن را باریک خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید. آرد ذرت را درون کاسه ریخته و مرغ را داخل آن بغلطانید، اضافه آرد را از روی مرغ ها بتکانید. روغن کنجد، سس هویسن، سویا سس و ۱ حبه سیر کوبیده شده را با هم مخلوط نمایید. این مخلوط را بر روی مرغ ها ریخته و آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً به مخلوط آغشته شوند. بگذارید مرغ ها به مدت ۲۰ دقیقه در این مخلوط کنار بمانند. |
| 2. | نصف روغن نباتی را داخل یک وُک از قبل گرم شده حرارت دهید. بادام هندی را داخل آن بریزید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. نخود، کرفس، سیر باقیمانده، پیاز، جوانه لوبیا و فلفل دلمه ای قرمز را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید، به طور مرتب مواد را هم بزنید. سبزیجات را با استفاده از یک قاشق سوراخ دار از وُک خارج کرده، کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
| 3. | روغن باقیمانده ی داخل وُک را حرارت دهید. مرغ را از مایه خوابانده خارج کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سبزیجات را مجدد داخل وُک بریزید. |
| 4. | برای تهیه سس، آرد ذرت، سس هویسن و عصاره مرغ را با هم مخلوط کرده، به وُک اضافه کنید. سس را به جوش آورده، هم بزنید تا غلیظ و صاف شود. غذا را بلافاصله داخل ظروف پذیرایی گرم سرو نمایید. |
