مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس هویسن
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
۳ حبه سیر، کوبیده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۷۵ گرم بادام هندی خام
۲۵گرم نخودفرنگی
یک ساقه کرفس، ورقه شده
یک عدد پیاز، ۸ قاچ شده
۶۰ گرم جوانه لوبیا
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس:
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری سس هویسن
۲۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ

طرز تهیه

1.چربی های مرغ را گرفته، آن را باریک خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید. آرد ذرت را درون کاسه ریخته و مرغ را داخل آن بغلطانید، اضافه آرد را از روی مرغ ها بتکانید. روغن کنجد، سس هویسن، سویا سس و ۱ حبه سیر کوبیده شده را با هم مخلوط نمایید. این مخلوط را بر روی مرغ ها ریخته و آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً به مخلوط آغشته شوند. بگذارید مرغ ها به مدت ۲۰ دقیقه در این مخلوط کنار بمانند.
2.نصف روغن نباتی را داخل یک وُک از قبل گرم شده حرارت دهید. بادام هندی را داخل آن بریزید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. نخود، کرفس، سیر باقیمانده، پیاز، جوانه لوبیا و فلفل دلمه ای قرمز را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید، به طور مرتب مواد را هم بزنید. سبزیجات را با استفاده از یک قاشق سوراخ دار از وُک خارج کرده، کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
3.روغن باقیمانده ی داخل وُک را حرارت دهید. مرغ را از مایه خوابانده خارج کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سبزیجات را مجدد داخل وُک بریزید.
4.برای تهیه سس، آرد ذرت، سس هویسن و عصاره مرغ را با هم مخلوط کرده، به وُک اضافه کنید. سس را به جوش آورده، هم بزنید تا غلیظ و صاف شود. غذا را بلافاصله داخل ظروف پذیرایی گرم سرو نمایید.