مرغ فلفلی یکی از غذاهای هندی است. این غذا میتواند برای مجالس مهمانی گزینه خوبی باشد. مقدار ادویه به دلخواه استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذای هندی

| ۸ تکه ران مرغ | |
| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده و له شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه | |
| یک عدد فلفل دلمه سبز، درشت خلال شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه آب | |
| ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو | |
| نخود و ذرت سرخ شده | |
| ۵۰ گرم کره | |
| ۲۰۰ گرم ذرت منجمد شده | |
| ۲۰۰ گرم نخود منجمد شده | |
| ½ قاشق چایخوری نمک | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| گشنیز تازه، برای دورچین |
| 1. | در صورت تمایل، استخوان های ران مرغ را با چاقوی تیزی جدا کنید. |
| 2. | زنجبیل، سیر، نمک و فلفل سیاه درشت آسیاب شده را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید. |
| 3. | مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و برای مدتی کنار بگذارید. |
| 4. | روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کنید. مرغ ها را به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. |
| 5. | حرارت را کم کرده، فلفل دلمه سبز و آب را به مواد اضافه کنید. این مواد باید ۱۰ دقیقه بجوشد و سپس آب لیموترش به آن اضافه شود. |
| 6. | در همین فاصله، ذرت و نخود را آماده کنید. ابتدا کره را درون ماهیتابه ای بزرگ آب کرده، سپس نخود و ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. در آخر، نمک و پودر فلفل را نیز به آن افزوده و ۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید. |
| 7. | آب لیمو را روی مواد بریزید و با برگ های گشنیز تازه آن را تزیین کنید. |
| 8. | مرغ و فلفل دلمه ای را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با نخود و ذرت سرخ شده غذا را سرو نمایید. |
مرغ فلفلی یکی از غذاهای هندی است. این غذا میتواند برای مجالس مهمانی گزینه خوبی باشد. مقدار ادویه به دلخواه استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذای هندی