مواد لازم و ترکیبات

۸ تکه ران مرغ
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده و له شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک عدد فلفل دلمه سبز، درشت خلال شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه آب
۲ قاشق غذا خوری آب لیمو
نخود و ذرت سرخ شده
۵۰ گرم کره
۲۰۰ گرم ذرت منجمد شده
۲۰۰ گرم نخود منجمد شده
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری پودر فلفل
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
گشنیز تازه، برای دورچین

راهنمای دستور پخت

1.در صورت تمایل، استخوان های ران مرغ را با چاقوی تیزی جدا کنید.
2.زنجبیل، سیر، نمک و فلفل سیاه درشت آسیاب شده را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.
3.مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و برای مدتی کنار بگذارید.
4.روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کنید. مرغ ها را به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
5.حرارت را کم کرده، فلفل دلمه سبز و آب را به مواد اضافه کنید. این مواد باید ۱۰ دقیقه بجوشد و سپس آب لیموترش به آن اضافه شود.
6.در همین فاصله، ذرت و نخود را آماده کنید. ابتدا کره را درون ماهیتابه ای بزرگ آب کرده، سپس نخود و ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. در آخر، نمک و پودر فلفل را نیز به آن افزوده و ۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید.
7.آب لیمو را روی مواد بریزید و با برگ های گشنیز تازه آن را تزیین کنید.
8.مرغ و فلفل دلمه ای را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با نخود و ذرت سرخ شده غذا را سرو نمایید.

مرغ فلفلی یکی از غذاهای هندی است. این غذا میتواند برای مجالس مهمانی گزینه خوبی باشد. مقدار ادویه به دلخواه استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذای هندی