مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری روغن خردل
۳قاشق غذا خوری روغن گیاهی
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۳ حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ عدد گوجه فرنگی، خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری سرکه سفید
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، خرد شده
۱۲۵ گرم باقلا سبز منجمد
۵۰۰ گرم سینه مرغ پخته شده، به تکه های لقمه ای خرد شده
نمک
شاخه گشنیز تازه برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.روغن خردل را درون یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد به مدت ۱ دقیقه گرم کنید تا به مرحله دود کردن برسد. روغن گیاهی را به آن بیافزایید و حرارت را کم کرده، پیاز و سیر را اضافه کنید و تا وقتی پیاز و سیر طلایی شوند، آنها را سرخ کنید.
2.رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، زردچوبه، زیره، تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، گرام ماسالا و سرکه را اضافه کنید و تا وقتیکه مخلوطی معطر به دست آید، آنها را هم بزنید.
3.فلفل دلمه و باقلا سبز را بیافزایید و تا وقتی فلفل هانرم شود به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. مرغ و نمک را افزوده و بگذارید تا ترکیب به مدت ۶ تا ۸ دقیقه به آرامی بجوشد تا به تدریج قطعات مرغ گرم شده و باقلاها نرم شده و بپزند.
4.ظرف غذا را با برگ های گشنیز تزیین کنید و سر میز غذا بیاورید.

توصیه سرآشپز مرغ جلفریزی(پرهیزی)

این غذا یک راه مناسب برای استفاده از گوشت مرغ، بوقلمون، اردک و بلدرچین باقیمانده از قبل است. در این دستور هر نوع لوبیا قابل استفاده می باشد، اما سبزیجات مناسب این غذا فقط سبزیجات ریشه ای، کدو، سیب زمینی و کلم بروکلی هستند. سبزیجات برگدار برای این غذا توصیه نمی شوند.