مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریزخرد شده
یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده
½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری زیره سبز
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۳قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
چند قطره رنگ قرمز خوراکی(دلخواه)
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵/۱ کیلوگرم سینه مرغ
یک عدد پیاز، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن
مواد لازم برای تزیین :
۶ عدد برگ کاهو
یک عدد لیمو ترش، برش خورده

راهنمای دستور پخت

1.زنجبیل، سیر، پودر گشنیز، زیره و پودر فلفل قرمز را در یک کاسه ی بزرگ ترکیب کنید.
2.ماست، نمک، آب لیمو، رنگ قرمز خوراکی و رب گوجه فرنگی را بیافزایید و مخلوط کنید.
3.با یک چاقوی تیز مرغ ها را قطعه کرده و به ترکیب ماست و ادویه ها اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. بگذارید مخلوط مرغ به مدت ۳ ساعت یا ترجیحاً یک شب به خوبی در معجون خوابانده شود.
4.تکه های پیاز را کف یک ظرف نسوز بچینید و با دقت نیمی از روغن را روی آنها بریزید.
5.تکه های مرغ را روی پیازها بچینید و در گریل از قبل گرم شده، بپزید. هر تکه مرغ را یکبار بچرخانید و باقی روغن را به سمت دیگر آنها بمالید و آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید و سرخ کنید.
6.قطعات سرخ شده را روی لایه ای از برگ کاهو قرار دهید و پس از تزیین با برش های لیمو سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مرغ تیکا (تکه ای)

تیکای مرغ می تواند با نان با رایتا و با ترشی انبه یا به عنوان پیش غذا سرو شود.