توصیه سرآشپز مرغ تیکا (تکه ای)
تیکای مرغ می تواند با نان با رایتا و با ترشی انبه یا به عنوان پیش غذا سرو شود.

| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریزخرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده | |
| ½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ½ قاشق چایخوری زیره سبز | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ۳قاشق غذاخوری ماست | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| چند قطره رنگ قرمز خوراکی(دلخواه) | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۵/۱ کیلوگرم سینه مرغ | |
| یک عدد پیاز، خرد شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۶ عدد برگ کاهو | |
| یک عدد لیمو ترش، برش خورده |
| 1. | زنجبیل، سیر، پودر گشنیز، زیره و پودر فلفل قرمز را در یک کاسه ی بزرگ ترکیب کنید. |
| 2. | ماست، نمک، آب لیمو، رنگ قرمز خوراکی و رب گوجه فرنگی را بیافزایید و مخلوط کنید. |
| 3. | با یک چاقوی تیز مرغ ها را قطعه کرده و به ترکیب ماست و ادویه ها اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. بگذارید مخلوط مرغ به مدت ۳ ساعت یا ترجیحاً یک شب به خوبی در معجون خوابانده شود. |
| 4. | تکه های پیاز را کف یک ظرف نسوز بچینید و با دقت نیمی از روغن را روی آنها بریزید. |
| 5. | تکه های مرغ را روی پیازها بچینید و در گریل از قبل گرم شده، بپزید. هر تکه مرغ را یکبار بچرخانید و باقی روغن را به سمت دیگر آنها بمالید و آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید و سرخ کنید. |
| 6. | قطعات سرخ شده را روی لایه ای از برگ کاهو قرار دهید و پس از تزیین با برش های لیمو سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مرغ تیکا (تکه ای)
تیکای مرغ می تواند با نان با رایتا و با ترشی انبه یا به عنوان پیش غذا سرو شود.