مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری روغن خردل
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۳ حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
½ قاشق چایخوری پودر دانه زیره سبز
½ قاشق چایخوری پودر دانه گشنیز
½ قاشق چایخوری پودر چیلی
½ قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
۱۲۵ گرم باقلا منجمد
۵۰۰ گرم مرغ پخته، به اندازه ی لقمه ای خرد شده
نمک
شاخه تازه گشنیز برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن خردل را در یک ماهیتابه بزرگ به مدت ۱ دقیقه روی حرارت زیاد گرم کنید تا دود کند.
2.روغن نباتی را اضافه کرده، حرارت را کم کنید، سپس سیر و پیاز را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی شوند.
3.رب گوجه فرنگی، گوجه خرد شده، زردچوبه، دانه گشنیز و زیره پودر شده، پودر فلفل چیلی و گرام ماسالا را به ماهیتابه اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا عطر آن بلند شود.
4.فلفل دلمه ای قرمز و باقلا را افزوده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا فلفل نرم شود. مرغ و نمک را داخل غذا ریخته و هم بزنید.
5.به مدت ۶ تا ۸ دقیقه مواد را به آرامی بجوشانید تا مرغ کاملاً گرم شده و باقلاها نرم شوند.
6.غذا را بلافاصله بعد از پخت با یک شاخه گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید.