
| یک قاشق چایخوری روغن خردل | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
| ۳ حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
| ½ قاشق چایخوری پودر دانه زیره سبز | |
| ½ قاشق چایخوری پودر دانه گشنیز | |
| ½ قاشق چایخوری پودر چیلی | |
| ½ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم باقلا منجمد | |
| ۵۰۰ گرم مرغ پخته، به اندازه ی لقمه ای خرد شده | |
| نمک | |
| شاخه تازه گشنیز برای تزیین |
| 1. | روغن خردل را در یک ماهیتابه بزرگ به مدت ۱ دقیقه روی حرارت زیاد گرم کنید تا دود کند. |
| 2. | روغن نباتی را اضافه کرده، حرارت را کم کنید، سپس سیر و پیاز را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی شوند. |
| 3. | رب گوجه فرنگی، گوجه خرد شده، زردچوبه، دانه گشنیز و زیره پودر شده، پودر فلفل چیلی و گرام ماسالا را به ماهیتابه اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا عطر آن بلند شود. |
| 4. | فلفل دلمه ای قرمز و باقلا را افزوده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا فلفل نرم شود. مرغ و نمک را داخل غذا ریخته و هم بزنید. |
| 5. | به مدت ۶ تا ۸ دقیقه مواد را به آرامی بجوشانید تا مرغ کاملاً گرم شده و باقلاها نرم شوند. |
| 6. | غذا را بلافاصله بعد از پخت با یک شاخه گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید. |
