
یک قاشق چایخوری روغن خردل | |
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۳ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
½ قاشق چایخوری پودر دانه زیره سبز | |
½ قاشق چایخوری پودر دانه گشنیز | |
½ قاشق چایخوری پودر چیلی | |
½ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده | |
۱۲۵ گرم باقلا منجمد | |
۵۰۰ گرم مرغ پخته، به اندازه ی لقمه ای خرد شده | |
نمک | |
شاخه تازه گشنیز برای تزیین |
1. | روغن خردل را در یک ماهیتابه بزرگ به مدت ۱ دقیقه روی حرارت زیاد گرم کنید تا دود کند. |
2. | روغن نباتی را اضافه کرده، حرارت را کم کنید، سپس سیر و پیاز را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی شوند. |
3. | رب گوجه فرنگی، گوجه خرد شده، زردچوبه، دانه گشنیز و زیره پودر شده، پودر فلفل چیلی و گرام ماسالا را به ماهیتابه اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا عطر آن بلند شود. |
4. | فلفل دلمه ای قرمز و باقلا را افزوده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا فلفل نرم شود. مرغ و نمک را داخل غذا ریخته و هم بزنید. |
5. | به مدت ۶ تا ۸ دقیقه مواد را به آرامی بجوشانید تا مرغ کاملاً گرم شده و باقلاها نرم شوند. |
6. | غذا را بلافاصله بعد از پخت با یک شاخه گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید. |