مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم کنسرو مخلوط میوه جات
۴۰۰ گرم کمپوت گواوا
۲ عدد موز بزرگ
۳ عدد سیب
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
برگ نعناع تازه برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.آب کمپوت مخلوط میوه جات را آبکش کنید و آن را در یک کاسه بزرگ و گود بریزید.
2.کمپوت گواوا را همراه آب آن با میوه ها مخلوط کنید.
3.موزها را پوست کنده و حلقه کنید.
4.سیب ها را پوست کنده و نگینی خرد کنید.
5.تکه های میوه های تازه را به میوه های کنسروی اضافه کنید و تمامی مواد داخل کاسه را هم بزنید.
6.پودر فلفل سیاه، نمک، آب لیمو و زنجبیل را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
7.این مخلوط را به عنوان یک غذای سبک سرو نمایید و با برگ های نعناع تزیین کنید.

توصیه سرآشپز مخلوط میوه های ترش و شیرین

زنجبیل یکی از قدیمی ترین و رایج ترین ادویه های هندی است که ریشه ی تازه آن هم به فروش می رسد. قبل از مصرف باید پوست آن را بکنید، خودش را یا ریز خرد کرده و یا له و پوره کنید. زنجبیل آسیاب شده را می توان برای مدت ها نگهداری نمود.