
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
یک قاشق چایخوری تخم خردل | |
یک قاشق چایخوری تخم پیاز | |
½ قاشق چایخوری دانه زیره سفید | |
۳تا ۴ برگ کاری | |
۴۵۰ گرم پیاز، ریز خرد شده | |
۳ عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده | |
½ فلفل سبز و ½ فلفل قرمز دلمه ای، خلال شده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
¼ قاشق چایخوری زردچوبه | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۴۲۵ میلی لیتر/ ¾ پیمانه آب | |
۲ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده | |
½ گل کلم، به گلچه های ریز خرد شده | |
۴ عدد هویج متوسط، پوست کنده و خرد شده | |
۳ عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده | |
برگ گشنیز تازه | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو |
1. | روغن را در یک قابلمه ی بزرگ داغ کنید. خردل، پیاز و زیره سفید را همراه برگ های کاری به روغن اضافه کرده و تا وقتیکه کمی تیره تر شوند، آنها را سرخ کنید. |
2. | پیاز ها را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی شوند. |
3. | گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را نیز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. |
4. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را نیز اضافه کنید و خوب به هم بزنید. |
5. | ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه از آب را هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و به آرامی بجوشد. |
6. | سیب زمینی، گل کلم، هویج، فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. |
7. | باقیمانده آب و آبلیمو را هم اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد و گهگاهی آن را هم بزنید. |
8. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سر میز بیاورید. |