
| ۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
| یک قاشق چایخوری تخم خردل | |
| یک قاشق چایخوری تخم پیاز | |
| ½ قاشق چایخوری دانه زیره سفید | |
| ۳تا ۴ برگ کاری | |
| ۴۵۰ گرم پیاز، ریز خرد شده | |
| ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده | |
| ½ فلفل سبز و ½ فلفل قرمز دلمه ای، خلال شده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ¼ قاشق چایخوری زردچوبه | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۴۲۵ میلی لیتر/ ¾ پیمانه آب | |
| ۲ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده | |
| ½ گل کلم، به گلچه های ریز خرد شده | |
| ۴ عدد هویج متوسط، پوست کنده و خرد شده | |
| ۳ عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده | |
| برگ گشنیز تازه | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو |
| 1. | روغن را در یک قابلمه ی بزرگ داغ کنید. خردل، پیاز و زیره سفید را همراه برگ های کاری به روغن اضافه کرده و تا وقتیکه کمی تیره تر شوند، آنها را سرخ کنید. |
| 2. | پیاز ها را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی شوند. |
| 3. | گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را نیز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. |
| 4. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را نیز اضافه کنید و خوب به هم بزنید. |
| 5. | ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه از آب را هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و به آرامی بجوشد. |
| 6. | سیب زمینی، گل کلم، هویج، فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. |
| 7. | باقیمانده آب و آبلیمو را هم اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد و گهگاهی آن را هم بزنید. |
| 8. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سر میز بیاورید. |