مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن
یک قاشق چایخوری تخم خردل
یک قاشق چایخوری تخم پیاز
½ قاشق چایخوری دانه زیره سفید
۳تا ۴ برگ کاری
۴۵۰ گرم پیاز، ریز خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
½ فلفل سبز و ½ فلفل قرمز دلمه ای، خلال شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
¼ قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری نمک
۴۲۵ میلی لیتر/ ¾ پیمانه آب
۲ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده
½ گل کلم، به گلچه های ریز خرد شده
۴ عدد هویج متوسط، پوست کنده و خرد شده
۳ عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده
برگ گشنیز تازه
یک قاشق غذاخوری آب لیمو

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک قابلمه ی بزرگ داغ کنید. خردل، پیاز و زیره سفید را همراه برگ های کاری به روغن اضافه کرده و تا وقتیکه کمی تیره تر شوند، آنها را سرخ کنید.
2.پیاز ها را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی شوند.
3.گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را نیز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
4.زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را نیز اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
5.۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه از آب را هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و به آرامی بجوشد.
6.سیب زمینی، گل کلم، هویج، فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
7.باقیمانده آب و آبلیمو را هم اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد و گهگاهی آن را هم بزنید.
8.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سر میز بیاورید.