مواد لازم و ترکیبات

۱۶ عدد ماهی ساردین بزرگ، با شکم خالی شده و فلس گرفته
حلقه های لیمو برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس پستو :
۵۰ گرم برگ ریحان بازل
۲ حبه سیر، له شده
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج، تفت داده شده
۵۰ گرم پنیر پارمزان
۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.ماهی های ساردین را بشویید، خشک کنید و روی توری سینی فر بچینید.
2.برای تهیه سس پستو، برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را داخل غذاساز بریزید و تا زمانیکه همه مواد خوب خرد شوند، آنها را با هم مخلوط کنید. مواد را از دستگاه خارج کنید، پنیر پارمزان را رنده کرده و همراه روغن زیتون و کمی نمک و فلفل به آنها اضافه نمایید.
3.مقدار کمی از سس پستو را روی یک طرف ماهی های ساردین بمالید و در فری که از قبل داغ کرده اید به مدت ۳ دقیقه قرار دهید. سپس ماهی ها را پشت و رو کرده و به سمت دیگر آنها را نیز، مقدار بیشتری سس پستو بمالید و دوباره برای۳ دقیقه دیگر تا زمانیکه ماهی ها مغز پخت شوند و سس روی آنها شروع به طلایی شدن کند، در فر قرار دهید.
4.غذا را بلافاصله با مقدار بیشتری سس پستو و حلقه های لیمو سرو نمایید.

ماهی ساردین با سس پستو