ماهی ساردین با سس پستو

| ۱۶ عدد ماهی ساردین بزرگ، با شکم خالی شده و فلس گرفته | |
| حلقه های لیمو برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه سس پستو : | |
| ۵۰ گرم برگ ریحان بازل | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری دانه کاج، تفت داده شده | |
| ۵۰ گرم پنیر پارمزان | |
| ۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون | |
| نمک و فلفل |
| 1. | ماهی های ساردین را بشویید، خشک کنید و روی توری سینی فر بچینید. |
| 2. | برای تهیه سس پستو، برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را داخل غذاساز بریزید و تا زمانیکه همه مواد خوب خرد شوند، آنها را با هم مخلوط کنید. مواد را از دستگاه خارج کنید، پنیر پارمزان را رنده کرده و همراه روغن زیتون و کمی نمک و فلفل به آنها اضافه نمایید. |
| 3. | مقدار کمی از سس پستو را روی یک طرف ماهی های ساردین بمالید و در فری که از قبل داغ کرده اید به مدت ۳ دقیقه قرار دهید. سپس ماهی ها را پشت و رو کرده و به سمت دیگر آنها را نیز، مقدار بیشتری سس پستو بمالید و دوباره برای۳ دقیقه دیگر تا زمانیکه ماهی ها مغز پخت شوند و سس روی آنها شروع به طلایی شدن کند، در فر قرار دهید. |
| 4. | غذا را بلافاصله با مقدار بیشتری سس پستو و حلقه های لیمو سرو نمایید. |
ماهی ساردین با سس پستو