ماهی ساردین با سس پستو
۱۶ عدد ماهی ساردین بزرگ، با شکم خالی شده و فلس گرفته | |
حلقه های لیمو برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه سس پستو : | |
۵۰ گرم برگ ریحان بازل | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج، تفت داده شده | |
۵۰ گرم پنیر پارمزان | |
۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون | |
نمک و فلفل |
1. | ماهی های ساردین را بشویید، خشک کنید و روی توری سینی فر بچینید. |
2. | برای تهیه سس پستو، برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را داخل غذاساز بریزید و تا زمانیکه همه مواد خوب خرد شوند، آنها را با هم مخلوط کنید. مواد را از دستگاه خارج کنید، پنیر پارمزان را رنده کرده و همراه روغن زیتون و کمی نمک و فلفل به آنها اضافه نمایید. |
3. | مقدار کمی از سس پستو را روی یک طرف ماهی های ساردین بمالید و در فری که از قبل داغ کرده اید به مدت ۳ دقیقه قرار دهید. سپس ماهی ها را پشت و رو کرده و به سمت دیگر آنها را نیز، مقدار بیشتری سس پستو بمالید و دوباره برای۳ دقیقه دیگر تا زمانیکه ماهی ها مغز پخت شوند و سس روی آنها شروع به طلایی شدن کند، در فر قرار دهید. |
4. | غذا را بلافاصله با مقدار بیشتری سس پستو و حلقه های لیمو سرو نمایید. |
ماهی ساردین با سس پستو