توصیه سرآشپز ماهی با خوراک
اگر شما از طعم تند و ادویه دار لذت می برید، کمی فلفل چیلی خشک شده به مخلوط کره اضافه کنید.
روغن زیتون | |
۴ عدد استیک کلفت ماهی تن، هر کدام به وزن ۲۲۵ گرم و ضخامت ۲ سانتیمتر | |
کره با طعم پرتقال و کولی : | |
۸ عدد فیله ماهی کولی | |
۴ عدد پیازچه ریز شده | |
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال، ریز رنده شده | |
۱۱۵ گرم کره، نرم شده | |
¼ قاشق چایخوری آب لیمو | |
فلفل | |
برگ ریز و تازه جعفری برای تزیین | |
خلال پوست پرتقال برای تزیین |
1. | کره و ماهی کولی را همراه پیازچه های ریز شده، پوست پرتقال و کره نرم شده در کاسه ای خوب هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند. با افزودن آب لیمو و فلفل، چاشنی آن را اندازه کنید. |
2. | کره مزه دار شده را روی یک کاغذ روغنی بریزید و لوله کنید. با دقت دو طرف انتهایی کاغذ را تا کرده و بپیچید (شکلات پیچ کنید). کره رول شده را ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شود. |
3. | برای پخت ماهی تن، ماهیتابه شیار داری را روی حرارت زیاد داغ کنید. کمی روغن به کف ماهیتابه بمالید و استیک های تُن را به مدت ۲ دقیقه در آن سرخ کنید. سپس آنها را پشت و رو کرده و بگذارید طرف دیگر استیک ها، برای استیک تقریباً نیم پز(rare) حدود ۲ دقیقه و برای استیک کاملاً پخته(well done) حدود ۴ دقیقه، حرارت ببیند. در پایان به آنها نمک و فلفل بزنید. |
4. | ماهی ها را به بشقاب های گرم منتقل کنید و ۲ برش از کره طعم دار شده را روی آنها قرار دهید. غذا را با برگ های جعفری و خلال پوست پرتقال تزیین کرده و در حالیکه هنوز ماهی داغ است، آن را سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ماهی با خوراک
اگر شما از طعم تند و ادویه دار لذت می برید، کمی فلفل چیلی خشک شده به مخلوط کره اضافه کنید.