مواد لازم و ترکیبات

روغن زیتون
۴ عدد استیک کلفت ماهی تن، هر کدام به وزن ۲۲۵ گرم و ضخامت ۲ سانتیمتر
کره با طعم پرتقال و کولی :
۸ عدد فیله ماهی کولی
۴ عدد پیازچه ریز شده
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال، ریز رنده شده
۱۱۵ گرم کره، نرم شده
¼ قاشق چایخوری آب لیمو
فلفل
برگ ریز و تازه جعفری برای تزیین
خلال پوست پرتقال برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.کره و ماهی کولی را همراه پیازچه های ریز شده، پوست پرتقال و کره نرم شده در کاسه ای خوب هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند. با افزودن آب لیمو و فلفل، چاشنی آن را اندازه کنید.
2.کره مزه دار شده را روی یک کاغذ روغنی بریزید و لوله کنید. با دقت دو طرف انتهایی کاغذ را تا کرده و بپیچید (شکلات پیچ کنید). کره رول شده را ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
3.برای پخت ماهی تن، ماهیتابه شیار داری را روی حرارت زیاد داغ کنید. کمی روغن به کف ماهیتابه بمالید و استیک های تُن را به مدت ۲ دقیقه در آن سرخ کنید. سپس آنها را پشت و رو کرده و بگذارید طرف دیگر استیک ها، برای استیک تقریباً نیم پز(rare) حدود ۲ دقیقه و برای استیک کاملاً پخته(well done) حدود ۴ دقیقه، حرارت ببیند. در پایان به آنها نمک و فلفل بزنید.
4.ماهی ها را به بشقاب های گرم منتقل کنید و ۲ برش از کره طعم دار شده را روی آنها قرار دهید. غذا را با برگ های جعفری و خلال پوست پرتقال تزیین کرده و در حالیکه هنوز ماهی داغ است، آن را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز ماهی با خوراک

اگر شما از طعم تند و ادویه دار لذت می برید، کمی فلفل چیلی خشک شده به مخلوط کره اضافه کنید.