
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خلال شده | |
۲عدد پیاز رازیانه پاک شده و خلال شده | |
یک حبه سیر درشت، له شده | |
۸ ساقه ریز و تازه آویشن بعلاوه مقداری برای تزیین | |
۲۰ تا ۲۴ عدد برگ مو داخل آب نمک | |
یک عدد لیمو | |
۴ عدد ماهی هر کدام تقریباً به وزن ۲۲۵ گرم، تمیز شده و بدون فلس | |
نمک و فلفل |
1. | روغن را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط مایل به کم گرم کنید. فلفل دلمه ای ها، رازیانه، سیر و ۴ ساقه از آویشن ها را به روغن اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. آنها را ۲۰ دقیقه بپزید و هر چند وقت یکبار هم بزنید تا سبزیجات خوب نرم و مغزپخت شوند ولی رنگشان تغییر نکند. |
2. | در همین فاصله، برگ موها را زیر شیر آب سرد بشویید، آبکش کنید و با دستمال خشک نمایید. لیمو ترش را به ۴ حلقه باریک برش زده و هر برش را به دو نیم کنید و پوست نصف لیمو را رنده کنید. |
3. | شکم ماهی ها را با برش های لیمو و باقی آویشن پر کنید. کمی روغن زیتون به ماهی ها بمالید و پوست رنده شده لیمو را روی ماهی ها بپاشید. نمک و فلفل کافی هم بیافزایید. |
4. | بسته به اندازه ی ماهی و برگ موها، از ۵ یا ۶ عدد برگ مو استفاده کنید و آنها را کاملاً دور ماهی ها بپیچید. ماهی های پیچیده شده را روی مخلوط فلفل دلمه ای و رازیانه در ماهیتابه قرار دهید. درب ماهیتابه را ببندید و روی حرارت متوسط مایل به کم ۱۲ تا ۱۵دقیقه حرارت دهید تا ماهی ها مغزپخت شوند و وقتی نوک چاقو را در آنها فرو می برید، گوشت ماهی به آسانی خرد و تکه شود. |
5. | هر ماهی پخته شده را به یک بشقاب پذیرایی انتقال دهید، از مخلوط سبزیجات رازیانه و فلفل دلمه ای در کنار آن استفاده کرده و پس از تزیین با ساقه تازه آویشن، سرو نمایید. |