مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره آب شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۲۲۵ گرم آرد معمولی
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری نمک
۵۰ گرم شکر دانه ریز
۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۲۰۰میلی لیتر شیر
۱۰۰ گرم کِران بِری تازه (میوه ای مابین آلبالو و زغال اخته)
۳۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده

راهنمای دستور پخت

1.۱۸ فنجان قالب مافین را در دو سینی ۱۲تایی مافین، کمی چرب کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را در کاسه ای الک کرده و شکر دانه ریز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
2.در کاسه ای دیگر، کره، تخم مرغ زده شده و شیر را مخلوط کرده، سپس داخل کاسه محتوی مواد خشک بریزید. به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد بطور یکنواخت ترکیب شوند. در آخر، کران بری های تازه یا میوه جایگزین دلخواهتان را اضافه کنید.
3.مخلوط را در قالب های چرب بریزید. روی هر کدام، پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.
4.مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پف کرده و رنگ آنها طلایی متمایل به قهوه ای شود.
5.بگذارید مافین ها داخل قالب ها سرد شوند. سپس آنها را با دقت به سینی مشبک فلزی انتقال دهید و قبل از سرو بگذارید کامل سرد شوند.

توصیه سر آشپز مافین کِران بِری

برای تهیه نوع شیرین این دستورالعمل، می توانید شکر کریستالی دِمِرارا را جایگزین پنیر پارمزان کنید.