مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق چایخوری کره نرم شده برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۷۵ گرم آرد بکینگ پودر دار
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۲۵ گرم کشمش
۴عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده

راهنمای دستور پخت

1.۱۲عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
2. سیب زمینی های نگینی شده رادر یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا کاملاً صاف شوند.
3.پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد، شکر، بکینگ پودر، کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
4.در یک کاسه تمیز، سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً پف کنند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا کاملاً با آن ترکیب شود.
5.خمیر را داخل قالب های کیک بریزید.
6.مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و نان ها رابه مدت ۷ تا ۱۰دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف کنند.
7. مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز مافین سیب زمینی

به جای سرو نان ها با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره ی دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پُر پودر دارچین مخلوط نمایید.