توصیه سرآشپز مافین سیب زمینی
به جای سرو نان ها با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره ی دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پُر پودر دارچین مخلوط نمایید.
۴ قاشق چایخوری کره نرم شده برای چرب کردن قالب | |
۱۷۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
۷۵ گرم آرد بکینگ پودر دار | |
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۲۵ گرم کشمش | |
۴عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده |
1. | ۱۲عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید. |
2. | سیب زمینی های نگینی شده رادر یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا کاملاً صاف شوند. |
3. | پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد، شکر، بکینگ پودر، کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
4. | در یک کاسه تمیز، سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً پف کنند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا کاملاً با آن ترکیب شود. |
5. | خمیر را داخل قالب های کیک بریزید. |
6. | مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و نان ها رابه مدت ۷ تا ۱۰دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف کنند. |
7. | مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز مافین سیب زمینی
به جای سرو نان ها با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره ی دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پُر پودر دارچین مخلوط نمایید.