توصیه سر آشپز مافین برنجی با بیسکویت بادامی
برای جلوگیری از چسبیدن کیک ها، داخل قالب فنجانی را کاغذ روغنی بیاندازید.
۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۱۴۰ گرم آرد معمولی | |
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر | |
½ قاشق چایخوری جوش شیرین | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
یک عدد تخم مرغ | |
۵۰ میلی لیتر عسل | |
۱۲۰ میلی لیتر شیر | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
½ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
۶۰ گرم برنج پخته | |
۲ تا ۳ عدد بیسکویت بادامی، خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه کره بادامی : | |
۱۱۵ گرم کره | |
یک قاشق غذاخوری عسل | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیر بادام | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپون |
1. | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در کاسه بزرگی الک کنید و خوب با هم مخلوط کنید. وسط آرد را گود کنید. |
2. | در کاسه دیگری، تخم مرغ، عسل، شیر، روغن و اسانس بادام را با همزن برقی حدود ۲ دقیقه بزنید تا نرم شده و پف کنند. سپس به تدریج برنج را اضافه کنید و هم بزنید. با استفاده از یک چنگال، مخلوط را در گودی وسط آرد بریزید و بسیار آرام هم بزنید تا ترکیب شوند. هرگز آرد و مخلوط تخم مرغ و برنج را بیش از حد نزنید. ممکن است مخلوط کمی ناصاف و قلبمه باشد. |
3. | مایه کیک را در یک قالب ۱۲تایی مافین یا دو قالب ۶ تایی ریخته و روی هر کیک، بیسکویت خرد شده بپاشید. قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی، به مدت حدود ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کیک ها پف کرده و طلایی رنگ شوند. اگر روی کیک را فشار دهید باید حالت ارتجاعی داشته و به شکل اول برگردد. |
4. | قالب ها را به مدت ۱ دقیقه روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا سرد شوند. سپس با دقت کیک ها را خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند. |
5. | برای تهیه کره با طعم بادام، کره و عسل را در کاسه ی کوچکی بزنید تا حالت کرِمی پیدا کند. اسانس بادام و پنیر ماسکارپون را اضافه کرده و هم بزنید.آن را با قاشق داخل کاسه های مخصوص پذیرایی ریخته و گرم به همراه مافین برنج سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مافین برنجی با بیسکویت بادامی
برای جلوگیری از چسبیدن کیک ها، داخل قالب فنجانی را کاغذ روغنی بیاندازید.