توصیه سرآشپز لوبیای چشم بلبلی
لوبیای چشم بلبلی نوعی لوبیای کرم رنگ است با نقطه ای سیاه در مرکز آن. مزه این لوبیا کمی دودی است و به صورت کنسرو شده یا خشک قابل تهیه است. درصورت استفاده از نوع خشک باید یک شب قبل از مصرف آن را خیس دهید.
۱۵۰ گرم لوبیای چشم بلبلی | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه روغن | |
۲ عدد پیاز متوسط، خلال شده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
½۱ قاشق چایخوری نمک | |
½۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
½۱ قاشق چایخوری پودر زیره | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب | |
۲ عدد فلفل سبز تند | |
برگ گشنیز تازه | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو |
1. | لوبیاهای چشم بلبلی را بشویید و از شب قبل خیس کنید. |
2. | لوبیاها را در یک قابلمه پر از آب جوش حدود ۳۰ دقیقه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید. |
3. | روغن را درون قابلمه ای گودی گرم کرده و پیازهای خرد شده را بیافزایید و تا وقتیکه خوب طلایی شوند، آنها را سرخ کنید. زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر تخم گشنیز و زیره را افزوده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را هم بزنید و سرخ کنید. |
4. | آب را داخل قابلمه بریزید، درب قابلمه را ببندید و تا وقتیکه آب غذا کاملاً تبخیر شود به پخت ادامه دهید. |
5. | لوبیاهای پخته، فلفل سبز و گشنیز را به مخلوط پیاز درون قابلمه بیافزایید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را سرخ کنید و مرتب هم بزنید. |
6. | لوبیاها را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و روی آن آب لیمو بریزید. غذا را سرد یا گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز لوبیای چشم بلبلی
لوبیای چشم بلبلی نوعی لوبیای کرم رنگ است با نقطه ای سیاه در مرکز آن. مزه این لوبیا کمی دودی است و به صورت کنسرو شده یا خشک قابل تهیه است. درصورت استفاده از نوع خشک باید یک شب قبل از مصرف آن را خیس دهید.