مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ گرم لوبیای چشم بلبلی
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه روغن
۲ عدد پیاز متوسط، خلال شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½۱ قاشق چایخوری نمک
½۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب
۲ عدد فلفل سبز تند
برگ گشنیز تازه
یک قاشق غذاخوری آب لیمو

راهنمای دستور پخت

1.لوبیاهای چشم بلبلی را بشویید و از شب قبل خیس کنید.
2.لوبیاها را در یک قابلمه پر از آب جوش حدود ۳۰ دقیقه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
3.روغن را درون قابلمه ای گودی گرم کرده و پیازهای خرد شده را بیافزایید و تا وقتیکه خوب طلایی شوند، آنها را سرخ کنید. زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر تخم گشنیز و زیره را افزوده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را هم بزنید و سرخ کنید.
4.آب را داخل قابلمه بریزید، درب قابلمه را ببندید و تا وقتیکه آب غذا کاملاً تبخیر شود به پخت ادامه دهید.
5.لوبیاهای پخته، فلفل سبز و گشنیز را به مخلوط پیاز درون قابلمه بیافزایید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را سرخ کنید و مرتب هم بزنید.
6.لوبیاها را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و روی آن آب لیمو بریزید. غذا را سرد یا گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز لوبیای چشم بلبلی

لوبیای چشم بلبلی نوعی لوبیای کرم رنگ است با نقطه ای سیاه در مرکز آن. مزه این لوبیا کمی دودی است و به صورت کنسرو شده یا خشک قابل تهیه است. درصورت استفاده از نوع خشک باید یک شب قبل از مصرف آن را خیس دهید.