مواد لازم و ترکیبات

کره برای چرب کردن ظرف
۱۴ ورقه لازانیا آماده
۷۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس گوشت :
۳۰ میلی لیتر روغن زیتون
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز درشت، خرد شده
یک ساقه کرفس، مکعبی خرد شده
۴ حبه سیر، له شده
۲۵ گرم آرد معمولی
۳۰۰ میلی لیتر عصاره گوشت
۱۵۰ میلی ایتر آب یا آب انگور
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
مرزنجوش و ریحان خرد شده از هر کدام یک قاشق غذاخوری
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه سس بشامل :
۸۵ گرم کره
۸۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۸۵۰ میلی لیتر/ ½۱ پیمانه شیر
۲ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
۲ ساقه ریز و تازه جعفری
کمی آویشن خشک و جوز هندی

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه سس گوشت، روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کرده و گوشت چرخ کرده را در آن سرخ کنید تا کاملاً قهوه ای رنگ شود. سپس پیاز، کرفس و سیر را به آن افزوده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.
2.آرد را روی مواد بپاشید و یک دقیقه هم بزنید. عصاره گوشت و سرکه را بریزید، نمک و فلفل کافی به آن بزنید و سبزی ها را هم اضافه کنید و بگذارید مواد با هم به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۳۵ دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشانید.
3.برای تهیه سس بشامل(سس سفید)، کره را در قابلمه ای آب کنید و آرد را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید. سپس شیر را داخل قابلمه بریزید و بقیه مواد را نیز اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. سس را هم بزنید و بگذارید ۱۵ دقیقه به آرامی بپزد. نمک و فلفل بزنید و در پایان از صافی رد کنید.
4.کف ظرف نچسبی را با کره چرب کنید. ورقه های لازانیا را ته ظرف مرتب بچینید، ابتدا سس گوشت، سپس سس بشامل را روی آنها بریزید. این کار را لایه به لایه با تمام مواد انجام دهید تا در لایه آخر سس بشامل قرار بگیرد. پنیر موزارلا رنده شده را روی سطح مواد بپاشید.
5.لازانیا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا روی غذا طلایی شود. لازانیا را بلا فاصله سرو نمایید.

لازانیای سبز را میتوان بعنوان یک ناهار خوشمزه یا یک دورهمی دوستانه صرف کرد. این غذا با سس بشامل طعم خاصی دارد که مورد علاقه همه قرار گرفته است.

طرز تهیه انواع پاستا و ماکارونی را از اینجا ببینید.