قورمه گوشت گاو با مغز بادام

| ۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
| ۳عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
| یک کیلوگرم گوشت گاو یا گوساله، خورشتی خرد شده | |
| ½۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| ½۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ½۱ قاشق چایخوری زنجبیل، ریز خرد شده | |
| ½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۱۵۰ میلی لیتر ماست | |
| ۲ عدد میخک | |
| ۳ عدد هل سبز | |
| ۴ عدد دانه فلفل سیاه | |
| ۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه آب | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۶ عدد مغز بادام، بدون پوست خرد شده | |
| ۲ عدد فلفل سبز، خرد شده | |
| کمی برگ گشنیز تازه |
| 1. | روغن را درون یک ماهیتابه گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و سرخ کنید. سپس نصف پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید. |
| 2. | گوشت را به پیازهای درون ماهیتابه بیافزایید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید. سپس ماهیتابه را از روی اجاق بردارید. |
| 3. | گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، زنجبیل، سیر، نمک و ماست را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. گوشت سرخ شده را کم کم به مخلوط ماست و ادویه ها اضافه کرده و هم بزنید. این مخلوط را دوباره داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تا وقتی تقریباً قهوه ای رنگ شود، سرخ کنید. |
| 4. | میخک، هل و دانه های فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. آب را به آن بیافزایید، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد. اگر آب کاملاً تبخیر شد، کمی از گوشت را با دست فشار دهید و در صورتیکه گوشت هنوز نپخته و سفت بود، ۳۰۰ میلی لیتر یا نصف پیمانه دیگر آب اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر آن را بپزید. |
| 5. | درست قبل از سرو غذا، آن را با باقی پیاز سرخ شده، مغز بادام خرد شده، فلفل سبز و گشنیز تازه، تزیین کرده و با نان هندی سرو نمایید. |
قورمه گوشت گاو با مغز بادام