مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن
۳عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
یک کیلوگرم گوشت گاو یا گوساله، خورشتی خرد شده
½۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا
½۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½۱ قاشق چایخوری زنجبیل، ریز خرد شده
½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری نمک
۱۵۰ میلی لیتر ماست
۲ عدد میخک
۳ عدد هل سبز
۴ عدد دانه فلفل سیاه
۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه آب
مواد لازم برای تزیین :
۶ عدد مغز بادام، بدون پوست خرد شده
۲ عدد فلفل سبز، خرد شده
کمی برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.روغن را درون یک ماهیتابه گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و سرخ کنید. سپس نصف پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.
2.گوشت را به پیازهای درون ماهیتابه بیافزایید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید. سپس ماهیتابه را از روی اجاق بردارید.
3.گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، زنجبیل، سیر، نمک و ماست را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. گوشت سرخ شده را کم کم به مخلوط ماست و ادویه ها اضافه کرده و هم بزنید. این مخلوط را دوباره داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تا وقتی تقریباً قهوه ای رنگ شود، سرخ کنید.
4.میخک، هل و دانه های فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. آب را به آن بیافزایید، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد. اگر آب کاملاً تبخیر شد، کمی از گوشت را با دست فشار دهید و در صورتیکه گوشت هنوز نپخته و سفت بود، ۳۰۰ میلی لیتر یا نصف پیمانه دیگر آب اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر آن را بپزید.
5.درست قبل از سرو غذا، آن را با باقی پیاز سرخ شده، مغز بادام خرد شده، فلفل سبز و گشنیز تازه، تزیین کرده و با نان هندی سرو نمایید.