مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق جایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
۲عدد هل سیاه
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری زیره سیاه
یک قاشق چایخوری دارچین
۲ تکه دارچین ۵/۲ سانتیمتری
یک قاشق چایخوری نمک
۱۵۰ میلی لیتر ( دو سوم فنجان ) ماست ساده
نیم کیلو گوشت کم چرب، خورشتی خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه روغن
۲ عدد پیاز، خلال شده
۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه آب
۲ عدد گوجه فرنگی سفت، چهار قاچ خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
مواد لازم برای تزیین :
برگ گشنیز تازه، خرد شده
۲عدد فلفل سبز تند، خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، دارچین، نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب کنید.
2.گوشت را اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
3.روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ کنید.
4.گوشت را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه آنها را سرخ کنید. حرارت را کم کنید، آب را اضافه کرده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد و هرچند وقت یکبار آنها را هم بزنید.
5.گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد.
6.غذای آماده شده را با گشنیز و فلفل سبز تزیین کرده و گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست

قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولاً کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.