مواد لازم و ترکیبات

½۱ قاشق چایخوری ریشه تازه زنجبیل، ریز خرد شده
½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده شده
۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا ( ادویه هندی )
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری زیره سیاه
۳عدد هل سبز پوست کنده، له شده
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر بادام
۱۵۰ میلی لیتر ماست ساده
۶ تکه سینه کامل مرغ، پوست کنده شده
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن
۲ عدد پیاز، خلال شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه آب
برگ گشنیز تازه
فلفل سبز خرد شده
برنج دم کرده، برای سرو

طرز تهیه

1.زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، پودر فلفل قرمز، نمک، زیره سیاه، هل سبز، گشنیز خرد شده و پودر بادام را با ماست مخلوط کنید.
2.مخلوط آماده شده را روی مرغ بریزید و مدتی صبر کنید تا مواد مخلوط شده، جذب مرغ شود وگوشت مرغ ترد گردد.
3.روغن را درون ماهیتابه بزرگی گرم کرده، پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در آید.
4.سپس سینه های مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید.
5.در این مرحله آب را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید، به قدری که روی آنها را بپوشاند، سپس اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
6.برگ های گشنیز و فلفل سبز را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ی دیگر نیز غذا را به آرامی هم بزنید تاکاملاً بپزد.
7.غذای پخته را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی ریخته و با برنج دم کرده سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

می توان از قسمت ها ی دیگر مرغ هم به جای سینه آن استفاده کرد. در این صورت زمان پخت را در مرحله ۵ به مدت ۱۰ دقیقه بیشتر کنید.