توصیه سرآشپز
می توان از قسمت ها ی دیگر مرغ هم به جای سینه آن استفاده کرد. در این صورت زمان پخت را در مرحله ۵ به مدت ۱۰ دقیقه بیشتر کنید.
½۱ قاشق چایخوری ریشه تازه زنجبیل، ریز خرد شده | |
½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده شده | |
۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا ( ادویه هندی ) | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق چایخوری زیره سیاه | |
۳عدد هل سبز پوست کنده، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
یک قاشق چایخوری پودر بادام | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست ساده | |
۶ تکه سینه کامل مرغ، پوست کنده شده | |
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
۲ عدد پیاز، خلال شده | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه آب | |
برگ گشنیز تازه | |
فلفل سبز خرد شده | |
برنج دم کرده، برای سرو |
1. | زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، پودر فلفل قرمز، نمک، زیره سیاه، هل سبز، گشنیز خرد شده و پودر بادام را با ماست مخلوط کنید. |
2. | مخلوط آماده شده را روی مرغ بریزید و مدتی صبر کنید تا مواد مخلوط شده، جذب مرغ شود وگوشت مرغ ترد گردد. |
3. | روغن را درون ماهیتابه بزرگی گرم کرده، پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در آید. |
4. | سپس سینه های مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. |
5. | در این مرحله آب را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید، به قدری که روی آنها را بپوشاند، سپس اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به آرامی بجوشد. |
6. | برگ های گشنیز و فلفل سبز را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ی دیگر نیز غذا را به آرامی هم بزنید تاکاملاً بپزد. |
7. | غذای پخته را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی ریخته و با برنج دم کرده سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
می توان از قسمت ها ی دیگر مرغ هم به جای سینه آن استفاده کرد. در این صورت زمان پخت را در مرحله ۵ به مدت ۱۰ دقیقه بیشتر کنید.