توصیه سرآشپز
می توان از قسمت ها ی دیگر مرغ هم به جای سینه آن استفاده کرد. در این صورت زمان پخت را در مرحله ۵ به مدت ۱۰ دقیقه بیشتر کنید.

| ½۱ قاشق چایخوری ریشه تازه زنجبیل، ریز خرد شده | |
| ½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده شده | |
| ۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا ( ادویه هندی ) | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک قاشق چایخوری زیره سیاه | |
| ۳عدد هل سبز پوست کنده، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| یک قاشق چایخوری پودر بادام | |
| ۱۵۰ میلی لیتر ماست ساده | |
| ۶ تکه سینه کامل مرغ، پوست کنده شده | |
| ۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
| ۲ عدد پیاز، خلال شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه آب | |
| برگ گشنیز تازه | |
| فلفل سبز خرد شده | |
| برنج دم کرده، برای سرو |
| 1. | زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، پودر فلفل قرمز، نمک، زیره سیاه، هل سبز، گشنیز خرد شده و پودر بادام را با ماست مخلوط کنید. |
| 2. | مخلوط آماده شده را روی مرغ بریزید و مدتی صبر کنید تا مواد مخلوط شده، جذب مرغ شود وگوشت مرغ ترد گردد. |
| 3. | روغن را درون ماهیتابه بزرگی گرم کرده، پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در آید. |
| 4. | سپس سینه های مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. |
| 5. | در این مرحله آب را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید، به قدری که روی آنها را بپوشاند، سپس اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به آرامی بجوشد. |
| 6. | برگ های گشنیز و فلفل سبز را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ی دیگر نیز غذا را به آرامی هم بزنید تاکاملاً بپزد. |
| 7. | غذای پخته را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی ریخته و با برنج دم کرده سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
می توان از قسمت ها ی دیگر مرغ هم به جای سینه آن استفاده کرد. در این صورت زمان پخت را در مرحله ۵ به مدت ۱۰ دقیقه بیشتر کنید.