مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم کره، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن سینی
۲۰۰ گرم آرد ساده
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۷۵ گرم شکر زرد کریستالی دمرارا
۱۰۰ گرم کشمش سلطانی
۲۵ گرم گیلاس شیرین و براق شده (گلاسه)، خرد شده
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۲ قاشق غذاخوری شیر

راهنمای دستور پخت

1.کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب کنید. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گاز گرم نمایید.
2.آرد و بکینگ پودر را داخل یک کاسه الک کنید. کره را با نوک انگشت، با مواد خشک ورز دهید تا شکل خرده نان به خود بگیرند.
3.شکر قهوه ای، کشمش سلطانی و گیلاس گلاسه خرد شده را به خوبی با هم مخلوط کنید.
4.تخم مرغ زده شده و شیر را اضافه کنید تا مواد شکل یک خمیر نرم را به خود بگیرند.
5.خمیر را با قاشق به شکل هشت کُپه مساوی روی سینی بچینید و بین آنها فاصله دهید تا فضای کافی برای پهن شدن داشته باشند.
6.سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی که بیسکویت ها هنگام لمس کردن سفت شده باشند.
7.قلوه سنگ ها را از سینی جدا کنید. می توانید آنها را داغ داغ سرو نمایید و یا قبل از سرو، روی سینی مشبک فلزی خنک نمایید.

توصیه سر آشپز قلوه سنگ!

برای راحتی بیشتر اول مواد خشک را آماده کنید و درست قبل از پخت، با مایعات مخلوط کرده و خوب هم بزنید.