توصیه سر آشپز قلوه سنگ!
برای راحتی بیشتر اول مواد خشک را آماده کنید و درست قبل از پخت، با مایعات مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

| ۱۰۰ گرم کره، به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن سینی | |
| ۲۰۰ گرم آرد ساده | |
| ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ۷۵ گرم شکر زرد کریستالی دمرارا | |
| ۱۰۰ گرم کشمش سلطانی | |
| ۲۵ گرم گیلاس شیرین و براق شده (گلاسه)، خرد شده | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری شیر |
| 1. | کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب کنید. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گاز گرم نمایید. |
| 2. | آرد و بکینگ پودر را داخل یک کاسه الک کنید. کره را با نوک انگشت، با مواد خشک ورز دهید تا شکل خرده نان به خود بگیرند. |
| 3. | شکر قهوه ای، کشمش سلطانی و گیلاس گلاسه خرد شده را به خوبی با هم مخلوط کنید. |
| 4. | تخم مرغ زده شده و شیر را اضافه کنید تا مواد شکل یک خمیر نرم را به خود بگیرند. |
| 5. | خمیر را با قاشق به شکل هشت کُپه مساوی روی سینی بچینید و بین آنها فاصله دهید تا فضای کافی برای پهن شدن داشته باشند. |
| 6. | سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی که بیسکویت ها هنگام لمس کردن سفت شده باشند. |
| 7. | قلوه سنگ ها را از سینی جدا کنید. می توانید آنها را داغ داغ سرو نمایید و یا قبل از سرو، روی سینی مشبک فلزی خنک نمایید. |
توصیه سر آشپز قلوه سنگ!
برای راحتی بیشتر اول مواد خشک را آماده کنید و درست قبل از پخت، با مایعات مخلوط کرده و خوب هم بزنید.