مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم فیله سینه مرغ، پوست کنده
½ قاشق چایخوری نمک
فلفل
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
۳ عدد تخم مرغ
نمک
½ قاشق چایخوری پیازچه، ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۲۵ گرم نخود سبز
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
چند قطره روغن کنجد

طرز تهیه

1.مرغ را با استفاده از یک ساطور، در جهت بافت آن به قطعاتی باریک و به اندازه ورقه کاغذ خرد کنید، ورقه های مرغ را داخل ظرف نیمه گود قرار دهید.
2.½ قاشق چایخوری نمک، فلفل و آرد ذرت را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
3.مخلوط را بر روی مرغ داخل ظرف بریزید، مرغ ها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند.
4.تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک و با مقداری نمک و پیازچه بزنید.
5.وغن نباتی را داخل یک وُک از پیش گرم شده حرارت دهید، تکه های مرغ را داخل وُک ریخته و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید، دقت کنید که تکه های مرغ به هم نچسبد.

توصیه سرآشپز فویانگ مرغ

می توانید در صورت در دسترس بودن، از فیله های مرغ سوخاری نیمه آماده نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید، آنها نوارهای باریک و کوچک خوش طعم مرغ می باشند که نیاز به برش مجدد نداشته و بسیار ترد هستند.