توصیه سرآشپز فویانگ مرغ
می توانید در صورت در دسترس بودن، از فیله های مرغ سوخاری نیمه آماده نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید، آنها نوارهای باریک و کوچک خوش طعم مرغ می باشند که نیاز به برش مجدد نداشته و بسیار ترد هستند.

| ۱۷۵ گرم فیله سینه مرغ، پوست کنده | |
| ½ قاشق چایخوری نمک | |
| فلفل | |
| یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| ۳ عدد تخم مرغ | |
| نمک | |
| ½ قاشق چایخوری پیازچه، ریز خرد شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۱۲۵ گرم نخود سبز | |
| یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
| چند قطره روغن کنجد |
| 1. | مرغ را با استفاده از یک ساطور، در جهت بافت آن به قطعاتی باریک و به اندازه ورقه کاغذ خرد کنید، ورقه های مرغ را داخل ظرف نیمه گود قرار دهید. |
| 2. | ½ قاشق چایخوری نمک، فلفل و آرد ذرت را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. |
| 3. | مخلوط را بر روی مرغ داخل ظرف بریزید، مرغ ها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. |
| 4. | تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک و با مقداری نمک و پیازچه بزنید. |
| 5. | وغن نباتی را داخل یک وُک از پیش گرم شده حرارت دهید، تکه های مرغ را داخل وُک ریخته و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید، دقت کنید که تکه های مرغ به هم نچسبد. |
توصیه سرآشپز فویانگ مرغ
می توانید در صورت در دسترس بودن، از فیله های مرغ سوخاری نیمه آماده نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید، آنها نوارهای باریک و کوچک خوش طعم مرغ می باشند که نیاز به برش مجدد نداشته و بسیار ترد هستند.