مواد لازم و ترکیبات

۷۵ گرم کره
۲۰۰ گرم پودر نارگیل
۱۷۵ میلی لیتر شیر غلیظ
چند قطره رنگ صورتی خوراکی(دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.کره را درون یک قابلمه چدنی روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.
2.نارگیل رنده شده را به کره بیافزایید و آنها را هم بزنید.
3.شیر غلیظ و رنگ خوراکی صورتی را اضافه کنید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید.
4.سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا مخلوط نارگیل کمی سرد شود.
5.وقتی به اندازه کافی سرد شد، آنها را به قطعات مستطیلی یک اندازه ببرید و اجازه دهید یک ساعت کنار بمانند تا سفت شوند، سپس شیرینی های نارگیلی آماده را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز شیرینی نارگیلی

در اکثر غذاهای هندی از نارگیل برای طعم دادن، استفاده می شود. نارگیل تازه رنده شده، مزه بهتری دارد. هرچند نوع خشک و رنده شده آن که ما در این دستور از آن استفاده می کنیم نیز به همان خوبی تأثیر می بخشد. از آنجا که نارگیل تازه و رنده شده به راحتی منجمد می شود، می توان آن را مدت طولانی نگهداری کرد.

دستور پخت پودینگ برنج هندی را از اینجا ببینید.