توصیه سر آشپز شیرینی فندقی
برای تهیه شیرینی هایی مناسب صرف قهوه، به جای شیر از همان مقدار، قهوه سیاه غلیظ استفاده کنید. هرچه قهوه غلیظ تر باشد، بهتر است.

| ۱۰۰ گرم کره که به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۱۵۰ گرم آرد ساده | |
| کمی نمک | |
| یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری شیر | |
| ۱۰۰ گرم دانه فندق، نصف شده | |
| شکر زرد کریستالی دِمِرارا (دلخواه) |
| 1. | یک قالب کیک مربع به اندازه ۲۳ سانتیمتر را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ با هم الک کرده و مخلوط نمایید. |
| 3. | کره را اضافه نموده و با نوک انگشت آن را با مواد خشک ورز دهید تا به شکل خرده های نان درآیند. شکر قهوه ای را خوب با مواد مخلوط کنید. |
| 4. | تخم مرغ زده شده، شیر و فندق ها را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. |
| 5. | مایه کیک را با قاشق درون قالب بریزید و سطح روی آن را صاف نمایید. درصورت تمایل، کمی از شکر کریستالی دِمِرارا، روی مایه کیک بپاشید. |
| 6. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم شده به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید تا بپزد و با فشار دست، سفتی آن احساس شود. |
| 7. | اجازه دهید کیک به مدت ۱۰ دقیقه کنار بماند تا خنک شود. سپس با استفاده چاقویی نوک گرد، دور تا دور کیک را از بدنه قالب جدا کرده و روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید. پس از سرد شدن، آن را به ۱۶ شیرینی چهارگوش تقسیم نمایید. |
توصیه سر آشپز شیرینی فندقی
برای تهیه شیرینی هایی مناسب صرف قهوه، به جای شیر از همان مقدار، قهوه سیاه غلیظ استفاده کنید. هرچه قهوه غلیظ تر باشد، بهتر است.