مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم کره که به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۱۵۰ گرم آرد ساده
کمی نمک
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۴ قاشق غذاخوری شیر
۱۰۰ گرم دانه فندق، نصف شده
شکر زرد کریستالی دِمِرارا (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.یک قالب کیک مربع به اندازه ۲۳ سانتیمتر را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ با هم الک کرده و مخلوط نمایید.
3.کره را اضافه نموده و با نوک انگشت آن را با مواد خشک ورز دهید تا به شکل خرده های نان درآیند. شکر قهوه ای را خوب با مواد مخلوط کنید.
4.تخم مرغ زده شده، شیر و فندق ها را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
5.مایه کیک را با قاشق درون قالب بریزید و سطح روی آن را صاف نمایید. درصورت تمایل، کمی از شکر کریستالی دِمِرارا، روی مایه کیک بپاشید.
6.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم شده به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید تا بپزد و با فشار دست، سفتی آن احساس شود.
7.اجازه دهید کیک به مدت ۱۰ دقیقه کنار بماند تا خنک شود. سپس با استفاده چاقویی نوک گرد، دور تا دور کیک را از بدنه قالب جدا کرده و روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید. پس از سرد شدن، آن را به ۱۶ شیرینی چهارگوش تقسیم نمایید.

توصیه سر آشپز شیرینی فندقی

برای تهیه شیرینی هایی مناسب صرف قهوه، به جای شیر از همان مقدار، قهوه سیاه غلیظ استفاده کنید. هرچه قهوه غلیظ تر باشد، بهتر است.