مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۶۰ گرم برگه ی آلو، خرد شده
۶ قاشق غذاخوری آب سیب شیرین نشده
۴ عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
۳۰۰ گرم شکر قرمز
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
۴ قاشق غذاخوری پودر شکلات کم چرب بعلاوه مقداری برای پاشیدن روی شیرینی
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱۷۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۶۰ گرم چیپس شکلات خالص
مواد لازم برای تهیه مایه ی رویه شیرینی :
۱۲۵ گرم پودر قند
۱تا ۲ قاشق چایخوری آب
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل

راهنمای دستور پخت

1.۱فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. داخل یک قالب کیک به ابعاد ۲۸ x ۱۸سانتیمتر کاغذ روغنی بیاندازید. خرما و آلوی خشک را همراه آب سیب داخل قابلمه ای کوچک بریزید. آنها را به جوش آورده، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد تا کاملاً نرم شوند. مخلوط راخوب هم بزنید تا به صورت پوره یکدستی در آید. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
2.۲مخلوط میوه های سرد شده را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها، شکر و وانیل را بیافزایید و خوب هم بزنید. پودر شکلات، پودر کاکائو و آرد را با هم الک کنید و با خرده شکلات ها به مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
3.۳مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب آماده شده، بریزید و روی آن را صاف کنید. قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملاً بپزد و اگر سطح روی آن را بفشارید،حالت ارتجاعی داشته و دوباره به حالت اول برگردد یا برای اطمینان از پخت، می توانید یک سیخ داخل کیک فروبرده و بیرون بیاورید. اگر مخلوط کیک به آن نچسبید، کیک آماده است. کیک را به ۱۲ تکه مستطیلی برش بزنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه داخل ظرف خنک شود. سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملاً سرد شوند.
4.۴برای تهیه مایه ی رویه شیرینی، پودر قند را داخل کاسه ای الک کنید، اسانس وانیل و مقداری آب به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کرِمی نرم به دست آید.
5.۵مایه ی رویه را روی شیرینی های شکلاتی بریزید و بگذارید خودش را بگیرد. با قیمانده پودر شکلات را هم روی آنها بپاشید و سرو نمایید.