کیک شکلاتی گردویی

| ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
| ۶۰ گرم برگه ی آلو، خرد شده | |
| ۶ قاشق غذاخوری آب سیب شیرین نشده | |
| ۴ عدد تخم مرغ متوسط، زده شده | |
| ۳۰۰ گرم شکر قرمز | |
| یک قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
| ۴ قاشق غذاخوری پودر شکلات کم چرب بعلاوه مقداری برای پاشیدن روی شیرینی | |
| ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو | |
| ۱۷۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
| ۶۰ گرم چیپس شکلات خالص | |
| مواد لازم برای تهیه مایه ی رویه شیرینی : | |
| ۱۲۵ گرم پودر قند | |
| ۱تا ۲ قاشق چایخوری آب | |
| یک قاشق چایخوری اسانس وانیل |
| 1. | ۱فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. داخل یک قالب کیک به ابعاد ۲۸ x ۱۸سانتیمتر کاغذ روغنی بیاندازید. خرما و آلوی خشک را همراه آب سیب داخل قابلمه ای کوچک بریزید. آنها را به جوش آورده، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد تا کاملاً نرم شوند. مخلوط راخوب هم بزنید تا به صورت پوره یکدستی در آید. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. |
| 2. | ۲مخلوط میوه های سرد شده را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها، شکر و وانیل را بیافزایید و خوب هم بزنید. پودر شکلات، پودر کاکائو و آرد را با هم الک کنید و با خرده شکلات ها به مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. |
| 3. | ۳مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب آماده شده، بریزید و روی آن را صاف کنید. قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملاً بپزد و اگر سطح روی آن را بفشارید،حالت ارتجاعی داشته و دوباره به حالت اول برگردد یا برای اطمینان از پخت، می توانید یک سیخ داخل کیک فروبرده و بیرون بیاورید. اگر مخلوط کیک به آن نچسبید، کیک آماده است. کیک را به ۱۲ تکه مستطیلی برش بزنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه داخل ظرف خنک شود. سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملاً سرد شوند. |
| 4. | ۴برای تهیه مایه ی رویه شیرینی، پودر قند را داخل کاسه ای الک کنید، اسانس وانیل و مقداری آب به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کرِمی نرم به دست آید. |
| 5. | ۵مایه ی رویه را روی شیرینی های شکلاتی بریزید و بگذارید خودش را بگیرد. با قیمانده پودر شکلات را هم روی آنها بپاشید و سرو نمایید. |