کیک شکلاتی گردویی

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۴عدد تخم مرغ | |
۱۲۵ گرم / نیم پیمانه شکردانه ریز | |
۱۲۵ گرم / یک پیمانه آرد معمولی | |
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو | |
۲ قاشق غذاخوری ، کره ی آب شده | |
۷۵ گرم شکلات خالص آب شده | |
۱۵۰ گرم / ¼۱ پیمانه گردوی ریز خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه ی رویه ی کیک (آیسینگ): | |
۷۵ گرم شکلات خالص | |
۱۲۵ گرم کره | |
۲۰۰گرم پودر قند | |
۲ قاشق غذاخوری شیر | |
گردوی نصف شده برای تزیین |
1. | یک قالب کیک دایره ای به قطر ۱۸سانتیمتر را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. تخم مرغ ها و شکردانه ریز را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی ۱۰ دقیقه خوب بزنید تا مخلوط کاملاًً کمرنگ شده و به حالت پفی درآید و وقتی با همزن روی آن خط بیاندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. |
2. | آرد و پودر کاکائو را با هم الک کرده و آن را به شکلات، کره ی آب شده و گردوی خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. مایه ی کیک را داخل قالب کیکی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت کیک، باید وقتی آن را با دست می فشارید، حالت ارتجاعی داشته باشد و به حالت اولیه خود برگردد. |
3. | بگذارید کیک داخل قالب ۵ دقیقه بماند تا سرد شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی قرار داده تا کاملاًً خنک شود. آن را به صورت افقی برش دهید تا به دو لایه کیک تقسیم شود. |
4. | برای تهیه مایه رویه ی کیک (آیسینگ)، شکلات خالص را آب کنید و بگذارید کمی سرد شود. کره، پودر قند و شیر را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا به مایعی کرِم رنگ و نرم تبدیل شود. شکلات آب شده را به مواد اضافه کنید. |
5. | مابین دو لایه ی کیک را از مخلوط آیسینگ قرار دهید و خوب بمالید و پهن کنید. دوباره آنها را روی هم قرار دهید. سپس کیک را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و باقیمانده ی مخلوط آیسینگ را با کاردک روی سطح کیک بمالید و روی آن را با گردو تزیین کرده و سرو نمایید. |