توصیه سر آشپز شیرینی دارچین و دانه آفتابگردان
این شیرینی های نرم، خوب منجمد می شوند و می توانید تا یک ماه آنها را نگه دارید.

| ۲۵۰ گرم کره آب شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۲۵۰ گرم شکر دانه ریز | |
| ۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۲۵۰ گرم آرد بکینگ پودر دار | |
| ½ قاشق چایخوی جوش شیرین | |
| یک قاشق غذاخوری پودر دارچین | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش | |
| ۱۰۰ گرم مغز دانه آفتابگردان |
| 1. | قالب کیک چهارگوشی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را با کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | در کاسه ای بزرگ، کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا کرِمی به رنگ روشن و پف کرده به دست آید. |
| 3. | تخم مرغ های زده شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، مواد را خوب بزنید. |
| 4. | آرد بکینگ پودردار،جوش شیرین و پودر دارچین را داخل مخلوط کرمی کره و شکر الک کرده و با استفاده از قاشقی فلزی به آرامی هم بزنید. |
| 5. | خامه ترش و مغز دانه های آفتابگردان را با قاشق درون مخلوط ریخته و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
| 6. | مخلوط را با قاشق داخل قالب آماده شده کیک ریخته و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. |
| 7. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا با فشار انگشت، سفتی آن را احساس کنید. |
| 8. | لبه های کیک را با چاقویی سر گرد، از قالب جدا کرده و کیک را بر روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا خنک شود. سپس به ۱۲ قطعه برش دهید. |
توصیه سر آشپز شیرینی دارچین و دانه آفتابگردان
این شیرینی های نرم، خوب منجمد می شوند و می توانید تا یک ماه آنها را نگه دارید.