مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم کره آب شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۲۵۰ گرم شکر دانه ریز
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۲۵۰ گرم آرد بکینگ پودر دار
½ قاشق چایخوی جوش شیرین
یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش
۱۰۰ گرم مغز دانه آفتابگردان

راهنمای دستور پخت

1.قالب کیک چهارگوشی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را با کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.در کاسه ای بزرگ، کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا کرِمی به رنگ روشن و پف کرده به دست آید.
3.تخم مرغ های زده شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، مواد را خوب بزنید.
4.آرد بکینگ پودردار،جوش شیرین و پودر دارچین را داخل مخلوط کرمی کره و شکر الک کرده و با استفاده از قاشقی فلزی به آرامی هم بزنید.
5.خامه ترش و مغز دانه های آفتابگردان را با قاشق درون مخلوط ریخته و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
6.مخلوط را با قاشق داخل قالب آماده شده کیک ریخته و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.
7.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا با فشار انگشت، سفتی آن را احساس کنید.
8.لبه های کیک را با چاقویی سر گرد، از قالب جدا کرده و کیک را بر روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا خنک شود. سپس به ۱۲ قطعه برش دهید.

توصیه سر آشپز شیرینی دارچین و دانه آفتابگردان

این شیرینی های نرم، خوب منجمد می شوند و می توانید تا یک ماه آنها را نگه دارید.