مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری تخم رازیانه
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون معطر
مقداری روغن زیتون برای چرب کردن و پاشیدن روی غذا
۲ عدد پیاز درشت، باریک خلال شده
یک حبه سیرکوچک، له شده
۴ تکه استیک شمشیر ماهی هرکدام به وزن ۱۷۵ گرم
نصف یک لیمو ترش درشت
۲ عدد گوجه فرنگی خشک، خرد شده
۴ ساقه ریز و تازه آویشن
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.دانه های رازیانه را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط مایل به زیاد گرم کنید، آنها را تفت دهید و هم بزنید تا زمانیکه عطر آنها خارج شود. دقت کنید تا دانه ها نسوزند. سپس بلافاصله آنها را از ماهیتابه بیرون آورده، داخل یک بشقاب ریخته و کنار بگذارید.
2.۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و ۵ دقیقه سرخ کنید و هر چند وقت یکبار هم بزنید. سیر را به پیاز بیافزایید و سرخ کردن را ادامه دهید تا پیازها کاملاً نرم شوند ولی رنگشان تغییر نکند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
3.۴ ورق دایره ای شکل به قطر ۳۰ سانتیمتر از کاغذهای روغنی ببرید. با دقت وسط هر کاغذ را با قلم موی مخصوص آشپزخانه چرب کنید و روغن زیتون بمالید. مخلوط پیاز و سیر را به نسبت مساوی بین ۴ کاغذ تقسیم کنید و آنها را تقریباً به اندازه تکه های ماهی روی کاغذها پهن کنید.
4.روی مخلوط پیاز، در هر کاغذ یک تکه ماهی قرار دهید. آب لیمو را روی ماهی ها بچکانید وکمی هم روغن زیتون بپاشید. گوجه فرنگی ها و دانه های رازیانه را روی ماهی گذاشته و با یک شاخه آویشن تازه و نمک و فلفل، طعم بهتری به آنها بدهید.
5.لبه های کاغذ را محکم روی هم بیاورید تا در طول مدت پخت آب ماهی بیرون نریزد. ماهی های بسته بندی شده را در فری که از قبل گرم کرده اید روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
6.برای اطمینان از پخته شدن ماهی ها، لبه کاغذ یکی از بسته ها را باز کنید و نوک چاقو را داخل گوشت ماهی فرو ببرید، اگر با این کار گوشت ماهی ورقه ورقه شد، ماهی پخته است. می توانید این غذا را مستقیماً داخل همان کاغذ ها سرو نمایید.