توصیه سرآشپز سیب زمینی و نخود فرنگی
زردچوبه ریشه گیاهی معطر است که برای ایجاد رنگ زرد و نارنجی در بسیاری از غذاهای هندی استفاده می شود. این ادویه عطری دلچسب و گرم طعمی، کمی شبیه کپک و کهنگی دارد.

| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
| ۳ عدد پیاز متوسط، خلال شده | |
| یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ½ قاشق چایخوری زردچوبه | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۲ عدد فلفل سبز تازه، ریز خرد شده | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب | |
| ۳ عدد سیب زمینی متوسط | |
| ۱۰۰ گرم نخود فرنگی | |
| برگ گشنیز تازه برای تزیین | |
| فلفل قرمز خرد شده برای تزیین |
| 1. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید. پیاز ها را بیافزایید و تا وقتی طلایی پر رنگ شوند، به هم بزنید و سرخ کنید. |
| 2. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، نمک وفلفل سبز تازه را به پیازها اضافه کنید. |
| 3. | ۱۵۰میلی لیتر یا نصف مقدار آب را اضافه کنید، درب ماهیتابه را ببندید و تا وقتیکه پیازها کاملاً نرم و مغزپخت شوند، آنها را بپزید. |
| 4. | در همین فاصله، سیب زمینی ها را پوست کنده و بشویید و با یک چاقوی تیز هر یک را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. |
| 5. | قطعات سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید. |
| 6. | نخود فرنگی ها و باقیمانده آب را هم اضافه کنید و به مدت ۷ تا ۱۰دقیقه دیگر پخت را ادامه بدهید. |
| 7. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده، با برگ گشنیز تزیین کنید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی و نخود فرنگی
زردچوبه ریشه گیاهی معطر است که برای ایجاد رنگ زرد و نارنجی در بسیاری از غذاهای هندی استفاده می شود. این ادویه عطری دلچسب و گرم طعمی، کمی شبیه کپک و کهنگی دارد.