مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن
۳ عدد پیاز متوسط، خلال شده
یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری نمک
۲ عدد فلفل سبز تازه، ریز خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۱۰۰ گرم نخود فرنگی
برگ گشنیز تازه برای تزیین
فلفل قرمز خرد شده برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید. پیاز ها را بیافزایید و تا وقتی طلایی پر رنگ شوند، به هم بزنید و سرخ کنید.
2.زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، نمک وفلفل سبز تازه را به پیازها اضافه کنید.
3.۱۵۰میلی لیتر یا نصف مقدار آب را اضافه کنید، درب ماهیتابه را ببندید و تا وقتیکه پیازها کاملاً نرم و مغزپخت شوند، آنها را بپزید.
4.در همین فاصله، سیب زمینی ها را پوست کنده و بشویید و با یک چاقوی تیز هر یک را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.
5.قطعات سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.
6.نخود فرنگی ها و باقیمانده آب را هم اضافه کنید و به مدت ۷ تا ۱۰دقیقه دیگر پخت را ادامه بدهید.
7.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده، با برگ گشنیز تزیین کنید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی و نخود فرنگی

زردچوبه ریشه گیاهی معطر است که برای ایجاد رنگ زرد و نارنجی در بسیاری از غذاهای هندی استفاده می شود. این ادویه عطری دلچسب و گرم طعمی، کمی شبیه کپک و کهنگی دارد.