مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی بزرگ
۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و پخته
۴ عدد پیازچه
فلفل

راهنمای دستور پخت

1.پوست سیب زمینی را کاملاً تمیز کرده و آنها را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.
2.دور تا دور سیب زمینی را با چنگال سوراخ کنید. آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت۵۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند و یا داخل مایکروفر روی قدرت بالا و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
3.با استفاده از یک چاقوی تیز مرغ را خرد کرده، پیازچه ها را پاک کرده و درشت خلال کنید. مرغ و پیازچه را با هم داخل یک کاسه قرار دهید.
4.پنیر کم چرب را با مرغ و پیازچه ترکیب کرده و خوب با هم مخلوط نمایید.
5.روی هر سیب زمینی دو برش عمود بر هم ایجاد نموده و آنها را از هم جدا کنید. داخل سیب زمینی را با مخلوط مرغ پر کرده و روی آن فلفل بپاشید.
6.سیب زمینی با رویه مرغ و پنیر را به همراه سالاد کلم، سالاد مخلوط یا سالاد سبزیجات سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی با رویه مرغ و پنیر

در یخچال فروشگاه نزدیک محل زندگی خود به دنبال پنیرکوارک بگردید. این نوع پنیر، کم چرب، سفید، تهیه شده از شیر گاو می باشد. دارای طعمی خوب و کمی ترش مانند است.

دستور پخت انواع غذا با سیب زمینی را از اینجا تهیه کنید.