توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی با رویه مرغ و پنیر
در یخچال فروشگاه نزدیک محل زندگی خود به دنبال پنیرکوارک بگردید. این نوع پنیر، کم چرب، سفید، تهیه شده از شیر گاو می باشد. دارای طعمی خوب و کمی ترش مانند است.
1. | پوست سیب زمینی را کاملاً تمیز کرده و آنها را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک نمایید. |
2. | دور تا دور سیب زمینی را با چنگال سوراخ کنید. آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت۵۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند و یا داخل مایکروفر روی قدرت بالا و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. |
3. | با استفاده از یک چاقوی تیز مرغ را خرد کرده، پیازچه ها را پاک کرده و درشت خلال کنید. مرغ و پیازچه را با هم داخل یک کاسه قرار دهید. |
4. | پنیر کم چرب را با مرغ و پیازچه ترکیب کرده و خوب با هم مخلوط نمایید. |
5. | روی هر سیب زمینی دو برش عمود بر هم ایجاد نموده و آنها را از هم جدا کنید. داخل سیب زمینی را با مخلوط مرغ پر کرده و روی آن فلفل بپاشید. |
6. | سیب زمینی با رویه مرغ و پنیر را به همراه سالاد کلم، سالاد مخلوط یا سالاد سبزیجات سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی با رویه مرغ و پنیر
در یخچال فروشگاه نزدیک محل زندگی خود به دنبال پنیرکوارک بگردید. این نوع پنیر، کم چرب، سفید، تهیه شده از شیر گاو می باشد. دارای طعمی خوب و کمی ترش مانند است.