مواد لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری روغن
۲عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخور ی سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½۱ قاشق چایخوری پودر زیره
½۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری نمک
۴۰۰ گرم کنسرو سیب زمینی
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
مواد لازم برای تهیه باقار ( نوعی سس هندی ) :
۳ قاشق غذاخوری روغن
۳ عدد فلفل قرمز خشک
½ قاشق چایخوری تخم خردل
½ قاشق چایخوری تخم شنبلیله
مواد لازم برای تزیین :
برگ گشنیز تازه
یک عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده

طرز تهیه

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیازها را اضافه کرده و تا وقتیکه به رنگ طلایی تیره، در بیایند، آنها را سرخ کنید. حرارت را کم کنید. زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زیره، گشنیز و نمک را بیافزایید و حدود ۱دقیقه آنها را سرخ کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید و تا زمان استفاده کنار بگذارید.
2.سیب زمینی های کنسروی را آبکش کرده یا سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و آنها را به ترکیب ادویه های داخل قابلمه بیافزایید. سپس آب لیمو را نیز روی آنها بریزید و خوب هم بزنید.
3.برای تهیه سُس باقار، مقداری روغن را در قابلمه ای دیگر گرم کنید. فلفل های قرمز خرد شده، تخم پیاز، خردل و شنبلیله را به آن افزوده و تا وقتی مواد کمی تیره تر شوند، آنها را هم بزنید و سرخ کنید. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و محتویات آن را روی سیب زمینی ها بریزید.
4.غذا را با برگ گشنیز و فلفل تزیین کنید و سر میز بیاورید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی با ادویه و پیاز

شما همچنین می توانید از این مخلوط ادویه ای سیب زمینی و پیاز، برای تنوع در کنار گوشت بره لقمه ای یا کباب شده نیز استفاده کنید.