توصیه سرآشپز سیب زمینی با ادویه و پیاز
شما همچنین می توانید از این مخلوط ادویه ای سیب زمینی و پیاز، برای تنوع در کنار گوشت بره لقمه ای یا کباب شده نیز استفاده کنید.

| ۶ قاشق غذاخوری روغن | |
| ۲عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخور ی سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ½۱ قاشق چایخوری پودر زیره | |
| ½۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو سیب زمینی | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| مواد لازم برای تهیه باقار ( نوعی سس هندی ) : | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن | |
| ۳ عدد فلفل قرمز خشک | |
| ½ قاشق چایخوری تخم خردل | |
| ½ قاشق چایخوری تخم شنبلیله | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| برگ گشنیز تازه | |
| یک عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده |
| 1. | روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیازها را اضافه کرده و تا وقتیکه به رنگ طلایی تیره، در بیایند، آنها را سرخ کنید. حرارت را کم کنید. زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زیره، گشنیز و نمک را بیافزایید و حدود ۱دقیقه آنها را سرخ کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید و تا زمان استفاده کنار بگذارید. |
| 2. | سیب زمینی های کنسروی را آبکش کرده یا سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و آنها را به ترکیب ادویه های داخل قابلمه بیافزایید. سپس آب لیمو را نیز روی آنها بریزید و خوب هم بزنید. |
| 3. | برای تهیه سُس باقار، مقداری روغن را در قابلمه ای دیگر گرم کنید. فلفل های قرمز خرد شده، تخم پیاز، خردل و شنبلیله را به آن افزوده و تا وقتی مواد کمی تیره تر شوند، آنها را هم بزنید و سرخ کنید. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و محتویات آن را روی سیب زمینی ها بریزید. |
| 4. | غذا را با برگ گشنیز و فلفل تزیین کنید و سر میز بیاورید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی با ادویه و پیاز
شما همچنین می توانید از این مخلوط ادویه ای سیب زمینی و پیاز، برای تنوع در کنار گوشت بره لقمه ای یا کباب شده نیز استفاده کنید.