مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک
۳ عدد کدو سبز ، حلقه شده (حدود ۴۵۰ گرم)
۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات
۱۷۵ گرم هوموس (حُمُص) آماده
آب لیموی تازه برای طعم بهتر
نمک و فلفل
جعفری تازه ی خردشده برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و کدوسبز را اضافه کرده، درب ظرف را ببندید و حدود ۳دقیقه به پخت ادامه دهید و هر چند وقت یکبار هم بزنید تا مواد نرم شوند.
2.عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید و به آن کمی نمک و فلفل بزنید. وقتی به جوش آمد، حرارت را کم کنید، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه سبزیجات ترد و نرم شوند، به آرامی بپزد.
3.اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را پوره کنید تا نرم و یکدست شود. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده آّب سوپ مخلوط کنید.)
4.هوموس (حُمُص ) آماده را به سوپ پوره شده در مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید.
5.سوپ را به قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط مایل به کم دوباره گرم کنید. غذا را بچشید وچاشنی آن را اندازه کنید. در صورت تمایل، کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم بریزید، با مقداری جعفری خردشده آن را تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ کدو سبز و هوموس (حُمُص )

در صورت تمایل، می توانید کدو سبز ها را پوست بکنید. با این کار، سوپ رنگ دلپذیر کمتری خواهد داشت.