مواد لازم و ترکیبات

یک عدد پیاز، خرد شده
۳۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
یک عدد سیب كوچک، پوست كنده، دانه گرفته و رنده شده
۳ قاشق غذاخوری آب
یک قاشق چایخوری زیره سبز
۵۰۰ گرم چغندر پخته، پوست كنده و نگینی خرد شده
یک عدد برگ بو
مقداری آویشن خشک
یک قاشق چایخوری آب لیمو
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱پیمانه عصاره سبزیجات داغ
۴ قاشق غذاخوری خامه ترش
نمک و فلفل
تعدادی برگ جوانه شوید برای تزیین

طرز تهیه

1.پیاز، سیب زمینی، سیب و آب را در یک ظرف بزرگ بریزید و به مدت ۱۰دقیقه با قدرت زیاد (High) در مایکروفر بپزید. توجه داشته باشید که روی ظرفتان را حتماً بپوشانید.
2.زیره را بیافزایید و دوباره مواد را روی قدرت زیاد به مدت یک دقیقه بپزید.
3.چغندر، برگ بو، آویشن، آب لیمو و عصاره سبزیجات داغ را روی بقیه مواد بریزید. درب ظرف را ببندید و روی قدرت زیاد مایکروفر، به مدت ۱۲ دقیقه مواد را بپزید و در این فاصله یکبار هم بزنید.
4.ظرف را به مدت ۵ دقیقه بدون درپوش کنار بگذارید. برگ بو را ازغذا بیرون آورده، سبزیجات را صاف کنید و آب سوپ را جدا نگه دارید. پس از آن سبزیجات را با مقدار کمی از آب سوپ در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا یک مایه صاف ونرم خامه ای درست شود، می توانید سبزیجات را بکوبید یا آنها را با فشار پشت قاشق چوبی از یک صافی رد کنید.
5.پوره سبزیجات را داخل یک کاسه تمیز بریزید و آب سوپ را که کنار گذاشته بودید، به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.نمک و فلفل را هم بیافزایید. درب ظرف را ببندید و روی قدرت زیاد مایکروفر، به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید.
6.سوپ را داخل کاسه های گرم بریزید. یک قاشق غذاخوری خامه ترش را به شکل مارپیچ روی سوپ ریخته و با چند برگ شوید تازه آن را تزیین کنید.

سوپ چغندر و سیب زمینی