مواد لازم و ترکیبات

۱.۵ لیتر / ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۴ عدد سینه مرغ پوست گرفته بدون استخوان
۲ حبه سیر، له شده
یک شاخه کوچک ترخون یا ¼ قاشق چایخوری ترخون خشک
یک قاشق غذاخوری کره
۴۰۰ گرم قارچ دکمه ای قهوه ای یا معمولی، ورقه شده
۳ قاشق غذاخوری سرکه یا آب انگور
۶ قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده)
۱۷۵ میلی لیتر خامه پرچرب یا فرم گرفته
۳۷۵ گرم خمیر چندلا (خمیر پاف)
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.عصاره را در قابلمه ای بریزید و بگذارید به جوش بیاید. مرغ، سیر و ترخون را اضافه کنید، حرارت را کم کرده، درب ظرف را ببندید و بگذارید ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا مرغ ها کاملاً بپزند. سپس مرغ ها را خارج کرده و عصاره آن را صاف کنید. وقتی مرغ خنک شد، آن را به قطعات کوچک لقمه ای خرد کنید.
2.کره را در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. قارچ ها را افزوده و با نمک و فلفل به آن طعم دهید. به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دیگر یا تا زمانیکه طلایی و برشته شوند، به پخت ادامه دهید، ابتدا هر چند وقت یکبار آنها را هم بزنید ولی بعد از طلایی شدن مرتب آنها را زیر و رو کنید. سرکه یا آب انگور را اضافه کنید و بگذارید کمی قل بزند. سپس قارچ ها را از روی حرارت بردارید.
3.آرد را در کاسه کوچکی بریزید و به آرامی خامه را به آن اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا خمیر سفتی به دست آید. سپس کمی عصاره مرغ به آن اضافه کنید تا مایع صاف و نرمی درست شود.
4.در یک ظرف بزرگ عصاره صاف شده را به جوش بیاورید. آن را به کاسه مخلوط آرد بیافزایید و بگذارید دوباره بجوشد. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به آرامی بجوشانید و مرتب هم بزنید تا زمانیکه سوپ غلیظ شود. قارچ های پخته شده را به همراه آب آن (اگر باقیمانده بود )، اضافه کنید و در حدی که گرم بماند آن را روی شعله ملایم حرارت دهید.
5.از خمیر چندلا، ۶ دایره کوچکتر از کاسه سرو سوپ ببرید، برای این کار یک بشقاب را الگو قرار دهید. خمیرها را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و با نوک چنگال رویشان چند سوراخ ایجاد کنید. سپس آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت ویا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه کاملاً طلایی رنگ شود، قرار دهید.
6.در همین فاصله، تکه های مرغ را به سوپ اضافه کنید. سوپ را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانیکه سوپ کاملاً گرم شود. جعفری را مخلوط کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم بریزید و روی هر کاسه یک خمیر گرد پف کرده قرار دهید و بلافاصله آن را سرو نمایید.

سوپ مرغ و قارچ، این سوپ به عصاره ای غلیظ و چرب نیاز دارد. قارچ طعم فوق العاده و بی نظیری به آن می دهد و خمیر روی آن جداگانه پخته می شود تا برای سرو آسان باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع سوپ