
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
یک عدد هویج، مکعبی خرد شده | |
۲ ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
۴عدد گوجه فرنگی پوست کنده دانه گرفته وریز شده یا ۲۵۰ گرم کنسرو گوجه بدون آب کنسرو | |
۲ حبه سیر، خرد شده | |
۸۰۰ گرم کنسرو لوبیا سفید cannellini یا لوبیای haricot خوب شسته و آبکش شده | |
۱.۲ لیتر یا ۲ پیمانه آب | |
یک عدد کدو سبز، مکعبی خرد شده | |
پوست رنده شده نصف یک عدد لیمو | |
یک قاشق غذاخوری نعناع خرد شده تازه یا ¼ قاشق چایخوری نعناع خشک | |
یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده تازه یا کمتر از ¼ قاشق چایخوری آویشن خشک | |
یک عدد برگ بو | |
۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو |
1. | یک قاشق چایخوری از روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و۳ تا ۴ دقیقه بپزید، هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا پیاز نرم شود. هویج ، کرفس، گوجه فرنگی ها و سیر را اضافه کنید و پخت را تا ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید و مرتب آن را هم بزنید. |
2. | لوبیاها را از هر نوع آن که استفاده می کنید به همراه آب اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد حرارت را کم کنید، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. |
3. | کدو، پوست لیمو، نعناع، آویشن و برگ بو را اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل چاشنی سوپ را اندازه کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانیکه سبزیجات ترد شوند، به آرامی بجوشد. سپس اجازه دهید کمی خنک شود. ۴۵۰ میلی لیتر از سوپ را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود و بعد با بقیه مواد مخلوط کنید. |
4. | در همین فاصله، باقی روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید و اگرلازم بود مقدار روغن را اضافه کنید تا کف ظرف را بپوشاند. آرتیشو ها را از قسمت بریده شان درون روغن بریزید تا سرخ شوند، سپس آنها را بچرخانید و آنقدر سرخ کنید تا همه طرف آنها کمی طلایی شود و حرارت ببیند. |
5. | سوپ را با ملاقه در کاسه های گرم بریزید و روی هر ظرف یک مغز آرتیشو قرار دهید. |