مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
یک عدد هویج، مکعبی خرد شده
۲ ساقه کرفس، ریز خرد شده
۴عدد گوجه فرنگی پوست کنده دانه گرفته وریز شده یا ۲۵۰ گرم کنسرو گوجه بدون آب کنسرو
۲ حبه سیر، خرد شده
۸۰۰ گرم کنسرو لوبیا سفید cannellini یا لوبیای haricot خوب شسته و آبکش شده
۱.۲ لیتر یا ۲ پیمانه آب
یک عدد کدو سبز، مکعبی خرد شده
پوست رنده شده نصف یک عدد لیمو
یک قاشق غذاخوری نعناع خرد شده تازه یا ¼ قاشق چایخوری نعناع خشک
یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده تازه یا کمتر از ¼ قاشق چایخوری آویشن خشک
یک عدد برگ بو
۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو

راهنمای دستور پخت

1.یک قاشق چایخوری از روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و۳ تا ۴ دقیقه بپزید، هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا پیاز نرم شود. هویج ، کرفس، گوجه فرنگی ها و سیر را اضافه کنید و پخت را تا ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید و مرتب آن را هم بزنید.
2.لوبیاها را از هر نوع آن که استفاده می کنید به همراه آب اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد حرارت را کم کنید، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد.
3.کدو، پوست لیمو، نعناع، آویشن و برگ بو را اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل چاشنی سوپ را اندازه کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانیکه سبزیجات ترد شوند، به آرامی بجوشد. سپس اجازه دهید کمی خنک شود. ۴۵۰ میلی لیتر از سوپ را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود و بعد با بقیه مواد مخلوط کنید.
4.در همین فاصله، باقی روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید و اگرلازم بود مقدار روغن را اضافه کنید تا کف ظرف را بپوشاند. آرتیشو ها را از قسمت بریده شان درون روغن بریزید تا سرخ شوند، سپس آنها را بچرخانید و آنقدر سرخ کنید تا همه طرف آنها کمی طلایی شود و حرارت ببیند.
5.سوپ را با ملاقه در کاسه های گرم بریزید و روی هر ظرف یک مغز آرتیشو قرار دهید.