مواد لازم و ترکیبات

یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
یک حبه سیر، ریز خرد شده
۲ ساقه کرفس، خرد شده
یک عدد هویج بزرگ، مکعبی خرد شده
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور قرمز ایتالیایی
۱.۲ لیتر / ۲ پیمانه عصاره سبزیجات
یک قاشق چایخوری اورگانو خشک
۴۲۵ گرم کنسرو مخلوط لوبیا وحبوبات
۲ عدد کدو سبز متوسط، مکعبی خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل
سس پستو برای سرو
نان ترد فرانسوی برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.پیاز، سیر، کرفس و هویج خرد و آماده شده را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید. گوجه فرنگی ها، آب انگور قرمز، عصاره سبزیجات و اورگانو را هم اضافه کنید و هم بزنید.
2.بگذارید مخلوط سبزیجات به جوش بیاید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید ۱۵دقیقه به آرامی بجوشد. حبوبات وکدوسبز را به مواد افزوده و برای ۵ دقیقه دیگر بدون درپوش به پخت ادامه دهید.
3.رب گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و برای طعم بهتر نمک و فلفل کافی به آن بزنید. سپس همه مواد را با هم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر، حرارت دهید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید و اجازه ندهید سوپ دوباره به جوش بیاید.
4.سوپ را داخل بشقاب های سوپخوری گرم بریزید و یک قاشق سس پستو روی هر بشقاب سوپ قرار دهید و با نان ترد و برشته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ لوبیای توسکانی ایتالیا

اگر می خواهید این سوپ را در خور توجه و کامل تر طبخ کنید،۳۵۰ گرم گوشت کم چرب مرغ یا بوقلمون را به شکل مکعبی خرد کرده و همراه حبوبات و کدوسبز در مرحله ۲ دستور آشپزی به سوپ اضافه کنید.