توصیه سرآشپز سوپ لوبیای توسکانی ایتالیا
اگر می خواهید این سوپ را در خور توجه و کامل تر طبخ کنید،۳۵۰ گرم گوشت کم چرب مرغ یا بوقلمون را به شکل مکعبی خرد کرده و همراه حبوبات و کدوسبز در مرحله ۲ دستور آشپزی به سوپ اضافه کنید.

| یک عدد پیاز متوسط، خرد شده | |
| یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
| ۲ ساقه کرفس، خرد شده | |
| یک عدد هویج بزرگ، مکعبی خرد شده | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر آب انگور قرمز ایتالیایی | |
| ۱.۲ لیتر / ۲ پیمانه عصاره سبزیجات | |
| یک قاشق چایخوری اورگانو خشک | |
| ۴۲۵ گرم کنسرو مخلوط لوبیا وحبوبات | |
| ۲ عدد کدو سبز متوسط، مکعبی خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| نمک و فلفل | |
| سس پستو برای سرو | |
| نان ترد فرانسوی برای سرو |
| 1. | پیاز، سیر، کرفس و هویج خرد و آماده شده را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید. گوجه فرنگی ها، آب انگور قرمز، عصاره سبزیجات و اورگانو را هم اضافه کنید و هم بزنید. |
| 2. | بگذارید مخلوط سبزیجات به جوش بیاید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید ۱۵دقیقه به آرامی بجوشد. حبوبات وکدوسبز را به مواد افزوده و برای ۵ دقیقه دیگر بدون درپوش به پخت ادامه دهید. |
| 3. | رب گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و برای طعم بهتر نمک و فلفل کافی به آن بزنید. سپس همه مواد را با هم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر، حرارت دهید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید و اجازه ندهید سوپ دوباره به جوش بیاید. |
| 4. | سوپ را داخل بشقاب های سوپخوری گرم بریزید و یک قاشق سس پستو روی هر بشقاب سوپ قرار دهید و با نان ترد و برشته سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ لوبیای توسکانی ایتالیا
اگر می خواهید این سوپ را در خور توجه و کامل تر طبخ کنید،۳۵۰ گرم گوشت کم چرب مرغ یا بوقلمون را به شکل مکعبی خرد کرده و همراه حبوبات و کدوسبز در مرحله ۲ دستور آشپزی به سوپ اضافه کنید.