توصیه سرآشپز سوپ لوبیای توسکانی ایتالیا
اگر می خواهید این سوپ را در خور توجه و کامل تر طبخ کنید،۳۵۰ گرم گوشت کم چرب مرغ یا بوقلمون را به شکل مکعبی خرد کرده و همراه حبوبات و کدوسبز در مرحله ۲ دستور آشپزی به سوپ اضافه کنید.
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ ساقه کرفس، خرد شده | |
یک عدد هویج بزرگ، مکعبی خرد شده | |
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور قرمز ایتالیایی | |
۱.۲ لیتر / ۲ پیمانه عصاره سبزیجات | |
یک قاشق چایخوری اورگانو خشک | |
۴۲۵ گرم کنسرو مخلوط لوبیا وحبوبات | |
۲ عدد کدو سبز متوسط، مکعبی خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
نمک و فلفل | |
سس پستو برای سرو | |
نان ترد فرانسوی برای سرو |
1. | پیاز، سیر، کرفس و هویج خرد و آماده شده را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید. گوجه فرنگی ها، آب انگور قرمز، عصاره سبزیجات و اورگانو را هم اضافه کنید و هم بزنید. |
2. | بگذارید مخلوط سبزیجات به جوش بیاید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید ۱۵دقیقه به آرامی بجوشد. حبوبات وکدوسبز را به مواد افزوده و برای ۵ دقیقه دیگر بدون درپوش به پخت ادامه دهید. |
3. | رب گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و برای طعم بهتر نمک و فلفل کافی به آن بزنید. سپس همه مواد را با هم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر، حرارت دهید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید و اجازه ندهید سوپ دوباره به جوش بیاید. |
4. | سوپ را داخل بشقاب های سوپخوری گرم بریزید و یک قاشق سس پستو روی هر بشقاب سوپ قرار دهید و با نان ترد و برشته سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ لوبیای توسکانی ایتالیا
اگر می خواهید این سوپ را در خور توجه و کامل تر طبخ کنید،۳۵۰ گرم گوشت کم چرب مرغ یا بوقلمون را به شکل مکعبی خرد کرده و همراه حبوبات و کدوسبز در مرحله ۲ دستور آشپزی به سوپ اضافه کنید.