مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم گوجه فرنگی بیضی و کشیده، دو نیم شده
۲عدد فلفل دلمه ای قرمز، تمیزشده و دو نیم شده
یک عدد پیاز، چهار قاچ شده
۳ شاخه شوید تازه، به هم بسته شده، بعلاوه کمی برای تزیین
یک تکه باریک پوست پرتقال
آب یک عدد پرتقال
۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه عصاره سبزیجات
۱ تا ½ ۱ قاشق غذاخوری سرکه انگور قرمز
نمک و فلفل
نان ترد فرانسوی برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را که به دو نیم کرده اید، طوری روی سینی فر قرار دهید که پوست آنها به سمت پایین باشد. پیازهای چهار قاچ را هم اضافه کنید و سینی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا۴۵۰درجه فارنهایت یا عدد ۸ فرهای گازی قرار دهید و مواد را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کباب کنید.
2.مواد را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید. شوید، پوست و آب پرتقال، عصاره سبزیجات و نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
3.حرارت را کم کنید و درب ظرف را نیمه باز روی آن قرار دهید تا به مدت ۲۵دقیقه آهسته بجوشد. دسته شویدها را از ظرف خارج کنید و بقیه مواد را داخل دستگاه صاف کن دستی بریزید و پوره کنید یا داخل غذاساز ریخته و بعد به خوبی صاف کنید.
4.سوپ را به قابلمه برگردانید و دوباره گرم کنید. سرکه و چاشنی نمک و فلفل را در صورت نیاز، اضافه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه بریزید و با شوید تزیین کنید. این سوپ را داغ و همراه نان ترد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ فلفل دلمه ای کباب شده

دستگاه صاف کن دستی نوعی الک است که برای پوره کردن سبزیجات کاربرد فراوانی دارد چراکه پوست و دانه آنها را به کمک دسته چرخان جدا کرده و روی صفحه آبکش مانند نگه می دارد و بقیه مواد را له و صاف می کند و در کاسه زیری می ریزد.