سوسیس و ریزوتو با طعم رزماری

۲ ساقه بلند رزماری تازه بعلاوه مقداری بیشتر برای تزیین | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۶۰ گرم کره | |
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده | |
یک ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
½ قاشق چایخوری برگ آویشن | |
۴۵۰ گرم سوسیس، به قطعات یک سانتی خرد شده | |
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد مخصوص ریزوتو مثل آربوریو یا کارنارولی | |
۱۲۵ میلی لیتر آب یا آب انگور | |
۱.۳ لیتر / ¼۲ پیمانه عصاره مرغ جوش | |
۸۵ گرم پنیر پارمزان رنده شده | |
نمک و فلفل |
1. | برگ های رزماری را از ساقه آن جدا کرده و خوب ریز کنید. |
2. | روغن و نیمی از کره را در یک ظرف چدنی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و کرفس را به روغن افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، سوسیس و رزماری خردشده را داخل ظرف بریزید و حدود ۵ دقیقه آنها را حرارت دهید و چند بار هم بزنید تا کم کم سوسیس ها قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را پس از سرخ شدن از میان بقیه مواد جدا کرده و به یک بشقاب منتقل کنید. |
3. | برنج را به قابلمه افزوده و تا زمانیکه دانه های برنج مات شوند و به خوبی با کره و روغن آغشته گردند، آنها را هم بزنید و تفت دهید. |
4. | یک ملاقه (حدود ۲۲۵ میلی لیتر) از عصاره مرغ را که روی اجاق در حال جوشیدن است، روی مخلوط برنج و سبزی ها بریزید و آنها را هم بزنید، صبر کنید تا همه عصاره جذب برنج شود. |
5. | تمام عصاره را به همین صورت هر بار با نصف ملاقه به برنج اضافه کنید و تا کاملاً به خورد برنج نرفته از اضافه کردن ملاقه دیگر خودداری کنید. این کار تقریباً ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول خواهد کشید. در پایان باید برنج ها کاملاً نرم شده باشند و حالت یکنواخت و لعابداری داشته باشند. |
6. | سوسیس ها را به قابلمه برگردانید و به همراه ریزوتو حرارت دهید تا گرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید و باقیمانده کره و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید، درب ظرف را ببندید و یک دقیقه صبر کنید تا طعم مواد، خوب با هم یکی شود. سپس با برگ رزماری تزیین کرده و سرو نمایید. |